Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plyty

nagranie plyty audio

Polecane posty

Gość plyty

ma ktoś z Was może pojęcie jak zgrac plyte audio z bardzo duża iloscia utworow? robie skladanke na wesele i to ma byc okolo 50 kawalkow.czy sa jakies plyty cd ktore maja wieksza pojemnosc niz te zwykle cd-r(na takiej to mi sie gora z 15 zmiesci).a moze wystarczy zapisac utwory nie jako audio,a jako plyte z danymi? bardzo prosze o pomoc i dziekuje

Gość kunegundeczka
nagraj mp3

Gość porada gratisss
audio na 50 kawałków nie da się (z tego co wiem), najwyżej mp3. ale w sumie dlaczego nie nagrasz na kilku płytach? wtedy można wybrać.

Gość samotność do ściągnięcia
mp3

Gość jadźka z sosnowca
eeeeeeeh to ja w ogole zycia nie znam

Gość jadźka z sosnowca
jestem jadźka i mam własne gospodarstwo domowe, męża nieroba i pijaka (nie alkoholika, tylko pjaka) i dzieci nic nie warte

Gość plyty
nagrania sa w formacie mp3 i jak chce je zgrac w nero to na plytce cd-r miescie sie ok.15 kawalkow. w sumie mozna by i na paru plytac zgrac,ale myslalam,ze jest jakis sposob zeby na jednej.czyli mam je zgrac na plytke mp3 (dobrze to zrozumialam?)? nawet nie wiedzialam,ze takie istnieja.a ktos z Was moze wie ile takie plyty kosztuja? dziekuje bardzo wszystkim

Gość plyty
no wlasnie nawet nie wiem na czym potem beda odtwarzane.bo ja tylko dostalam zlecenie na zgranie,a panna mloda nawet nie wie czy to jej puszczac beda z kompa czy z jakiejs wiezy.czyli najlepiej bedzie cd-r?

Gość plyty
ok.juz rozumiem.czyli nie ma sposobu zeby tyle kawalkow na jedna plytke zgrac i potem ja odtworzyc na zwyklej wiezy.dziekuje