Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leanne

Licea-trudny wybor...

Polecane posty

Witam:) Jestem juz w 3 klasie gimnazjum i powoli zastanawiam sie nad wyborem liceum.Bardzo byscie mi pomogli,gdybyscie napisali,jakie wy skonczyliscie,jaki profil,czy byliscie zadowoleni... Najbardziej interesuje mnie profil humnistyczny. Z gory dzieki,prosze o pomoc,bo tych liceow jes tyle,ze juz mi sie w glowie miesza:D zwlaszcza ze kazdy chwali co innego;)

Zainteresuj się liceami w swoim mieście, wybór jest raczej pod kątem najlepszej szkoły w twojej okolicy, co z tego że ktoś poleci szkołę w innej części Polski..

Oj zapomnialam napisac ze chodzi mi o licea w Warszawie:) Przepraszam:)

Ja tez jestem przed wyborem szkoly. Mi by raczej zalezalo na profilu bio-chem albo cos podobnego przygotowywujacego do studiow medycznych... Jezeli ktos jest z Łodzi i moze polecic jakas szkole to piszcie :) Leanne sorki ze sie podpinam pod Twoj temat ale nie chce zakladac nowego jak juz jest na temat wyboru szkoly :) a przy okazji podniose :)

Gość zlep
Skończyłam Żmichowską, bardzo sobie chwalę. Dobrzy nauczyciele, duży nacisk na naukę języków - polecam.

A jesli moge spytac-gdzie sie miesci ta szkola i jakich jezykow ucza?

Gość zlep
Na Klonowej, przy placu Unii Lubelskiej. Za moich czasów uczyli tam francuskiego, angielskiego i zdaje się łaciny.

Dziękuję 🌻 Niestety,weszlam na strone i ta szkola chyba odpada,bo nie ucza tam niemieckiego,a ja ucze sie angielskiego i niemieckiego...Co prawda francuskiego tez,ale dopiero zaczelam nauke...

Nie badzcie tacy...pomozcie... na glupich tematach ciagle ktos sie udziela,a jak sie prosi o pomoc i rade,to nikt nie jest chetny

Gość nie wazne jakie liceum skonczy
wazne jak napiszesz mature ...