Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Szczery do b贸lu

Blond jest nudny!

Polecane posty

Go艣膰 Szczery do b贸lu

Moje drogie panny i kobiety. Niedobrze mi si臋 robi, jak widz臋 panny, kt贸re maj膮 w艂osy zafarbowane na blond... Ten kolor by艂 modny 艂adnych pare lat temu. Nie rozumiem, co w nim takiego jest... Nie ma innych farb? Bia艂e g艂owy niezaciekawie si臋 prezentuj膮. Czy wy musicie koniecznie tym blond sie malowac? S膮 teraz fajne odcienie br膮zu, czerni i innych, kt贸re prezentuj膮 si臋 lepiej, bardziej naturalnie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 VVitaminka
Uwa偶aj, zaraz na ciebie ostro naskocz膮 blondynki.

Udost臋pnij ten post

ja zawsze bylam farbowan膮 blondynk膮 alle rzeczywiscie ten kolor jest nudny dlatego od jakiegos czasu robie sobie ciemny br膮z i uwazam ze ten kolor jest super i dodaje oryginalnosci i nie wyglada sie tak jak wszystkie dziewki na ulicy

Udost臋pnij ten post

popieram sama kiedy艣 by艂am blondyn膮 :D ale teraz z ciemnymi w艂osami l艣ni膮cymi o wiele efektowniej aczkolwiek niekt贸re dziewczyny 艂adnie wygl膮daj膮 w blondzie ale to naprawde rzadko艣膰 偶eby tak膮 spokta膰 wszytkie robi膮 te okropne pasemka lub cogorsza po ca艂o艣ci nak艂adaj膮 rozja艣niacze joanny :Di chodz膮 jak kurczaki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szczery do b贸lu
SPADAJ ZAZDRO艢NICO: no ja akurat zazdro艣nic膮 nie jestem, je偶eli ju偶 co艣, to zazdro艣nikiem moja droga. Ja si臋 czepiam do tych farbowanych tylko.

Udost臋pnij ten post

ALE OCZYWISCIE NIE POWINIENES UOGOLNIAC,niektorym dziewczynom lepiej jest w farbowanym blondzie niz w br膮zie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szczery do b贸lu
I jeszcze jedno: niekt贸rym w og贸le nie pasuje blond, ale maluj膮 si臋, bo tak niby modnie. G艂upota... A najgorzej wygl膮da kolor bardzo jasny blond, taki prawie bia艂y ma do tego ciemna opalenizna... Ech...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natural
Bez przesady. Sama mam naturalny blond i akurat w艂os贸w nie farbuj臋 bo kolor mi odpowiada taki jaki jest. Moda nie do ko艅ca jest tu na miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szczery do b贸lu
no do naturalnych nic nie mam. Moja dziewczyna chcia艂a z rudych zrobic sobie blond. Zabroni艂em jej. Zrobi艂a sobie czekoladowy br膮z, wygl膮da 艣licznie.

Udost臋pnij ten post

no ale zauwaz tez ze niektorym pasuje tylko blond ,ja np mam bardzo jasna karnacje gdybym miala czarne wlosy to wygladalabym strasznie, ale co do blondu bardzo bardzo jasnego sie zgadzam jest obrzydliwy szczegolnie jesli jakas laska jeszcze pofarbuje sie pod spodem czarne do gory jasny blond... jezuuu to okropne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rereew
a mi sie podobaja tylko blondynki a nie czarne, rude, brazowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szczery do b贸lu
No dobrze, niekt贸rym pasuje, zgadzam si臋. Ale ta moja uwaga jest w szczeg贸lno艣ci skierowana do tych, kt贸rym w ogole nie pasuje (pewnie same o tym nie wiedz膮).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moim zdaniem totalna pora偶ka
je艣li szczery do b贸lu jest facetem, to mi kaktus na r臋ku wyro艣nie. u nas w kraju jest taka dziwna tendencja, 偶e po pewnym czasie wszystkie kobiety zaczynaj膮 wygl膮da膰 tak samo. lata temu t艂umy blondynek, dzi艣 ulicy zaleg艂y t艂umy "czarnych inesek", polskich latynosek, z grzywk膮 prost膮 jak od miski. to ja ju偶 wol臋 te blondynki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nati 26
nie mozna uogolniac ja jestem naturalna blondynka i kolo 20 lat zaczelam sobie rozjasniac gdyz kolor zrobil sie nijaki teraz juz musze robic pasemka bo mam odrosty kiedys zrobilam sobie brazowe ale wygladalm okropnie -mam jasna cere i niebieskie oczy oczywiscie sa jakies okropne blondy i nie podoba mi sie to ale naturalne blondynki najlepiej w blondzie wygladaja nie podobaja mi sie czarne pasemka do blondu albo skunks na glowie-tragedia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moim skormnym zdaniem
blondynki farbowane a'la lale Barbie s膮 feeeeeeeeeeeeeeee ;) podobaj膮 mi sie blondynki naturalne,ale gdy s膮 skromne..broni膮 si臋 naturalnym pi臋knem :) A sama jestem brunetka :) M贸j facet pytany,czy pdoba sie jej jaka艣 przechodz膮ca ulic膮 blondi m贸wi: "eee tam...blondynka...nic ciekawego" On lubi tylko brunetki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milenka 30
a co ci ma powiedziec??? Taki glupi to on nie bedzie by sie przyznac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dooooooodka
he farbujcie sie na taki w jakim jest wam dobrze a nie na taki jaki jest modny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oli1978
Mam naturalne blond w艂osy, latem robi膮 mi sie dodatkowo "pasemka" od dzieci艅stwa sie pytano nie raz :"jaka farb膮 " farbowa艂am..Teraz od 2 lat farbuje na ciemny br膮z ;) i bardzo mi w tym dobrze;) nie wiem kiedy sie mi znudzi i wr贸c臋 do swoich blond..ale lubi臋 zmiany !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Coflf
a ja lubie blondyny, wiec nie pitol :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam blond w艂osy
ale zafarbowane profesjonalnie a nie joanna, lekka opalenizne i sorry ale kazdy facet slini sie na m贸j widok i sram na to ze tobie autorze sie nie podoba. zajmij sie tym swoim rudzielcem i odwal sie od blondynek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysle ze autor
topicu , to stary i 艂ysy h , u , j

Udost臋pnij ten post

Przez 4 lata farbowa艂am w艂osy na ja艣niutki blond. Jaki艣 czas temu zacz膮艂 mi si臋 nudzi膰 m贸j kolor w艂os贸w... Potrzebowa艂am zmiany. No i od tygodnia jestem brunetk膮 :) Uwa偶am 偶e w obu kolorach mi dobrze. Na pewno kiedy艣 wr贸c臋 do blondu ale na razie chc臋 pochodzi膰 w czekoladowych w艂oskach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAGNA
KOBIETY FARBUJ膭 NA BLOND BO ODCIE艃 BLOND JEST 艁ADNY. A ZRESZT膭 PONO膯 FACET脫W KR臉C膭 BLONDYNKI.OD WIEK脫W KOBIETY NAJBARDZIEJ LUBI艁Y TEN KOLOR.

Udost臋pnij ten post