Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przybysia

Mam brązowe oczy,mój ukochany niebieskie.Jaki kolor oczu będzie miało dziecko?

Polecane posty

Gość to jaja
ja zielone mocno, maz prawie czarne -> corka rude/jasno brazowe tesciowie: tesc prawie czarne, matka niebieskie, brat niebieskie , maz jak wyzej czyli prawie czarne u mnie to pomieszanie z poplataniem: moj tato fest niebieskie, mama zielone, ja mocno zielone, siostra niebieskie jasno po ojcu . wiec to roznie :) moja corka np po mojej prabababci nie ma w ogole wlosow pod pachami i na nogach/rekach :) wiec to wszystko loteria .

Gość niusia777
ja mam czarne...moi rodzice zielone.. moje dzieci jedno piwne,drugie zielone,trzecie niebiesko-szare u mnie kolor oczu jest po mojej babci z ojca strony u moich dzieci kolory oczu sie wymieszaly znow...to trzecie dziecko ma kolor oczu po tesciu... ojciec ma kolor oczu zielono-brazowy

Gość homofibijny gość
kurwa fioletowe

Ja mam ciemne brązowe, mąż ma jasne niebieskie ( lazurowe) syn starszy ma oczy po mnie a córa ma po tacie. Oboje mają czarne włoski po mnie i sa sliczni :)

Gość zalezy jak sie prezentujesz
u mnie było tak ja zielone jasne on brązowe dziecko brązowe

Gość Zależy też od przodków.
Dziecko może mieć oczy po babci.

tak jest u moich rodziców, tata brunet ma brązowe oczy, mama blondynka niebieskie, ja z siostra obie jestesmy brunetkami, tylko, że ona ma brazowe oczy ja błękitne, ona urodziła się pierwsza

Nie ma znaczenia kto się urodził pierwszy ;) prawdopodobieństwo genetyczne nie maleje ani nie rośnie wraz z liczbą urodzonych dzieci o badanych cechach.. jeśli urodzi się 3 dzieci z niebieskimi oczami, to jeśli z teoretycznej krzyżówki wychodzi 50% szans na brązowookie maleństwo, to dalej jest 50 ...

Gość takasiakaiowaka
Piwne, moi rodzice mieli właśnie niebieskie i brązowe

Gość ffffsdfs
a ja mam niebieskie (moja mama niebieskie, mój tata brązowe) a mój mąż ma brązowe (jego mama niebieskie, jego tata brązowe) to jaka jest szansa, że będzie moje dziecko mieć niebieskie?

Gość sprawdz sobie tutaj
ktos juz wczesniej to podal ale wkleje jeszcze raz http://www.koloroczu.pl/ Tam mozna sprawdzic kombinacje koloru oczu:)

Gość Sarcia9416
A jezeli ja matka mam kolor oczu brazowe, a ojciec dziecka niebieskie.. Z koleji moja mamcia ma oczy niebieskie a ojciec piwne, a rodzice ojca dziecka maja niebieskie.. To jakie moje dziecko bedzie miało kolor??? Dodam ze nie wspolzyje juz z ojcem dziecka bo sie rozstaliśmy a ja jestem w 11tygodniu ciąży... Ktos może wie?? ;)