Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diamond_Lady

Polskie seriale - wpadki, niedociągnięcia etc.

Polecane posty

Gość ja pamietam
ten topik fajny byl ale nam go skasowali:/

Gość MAŁAAAAA
:D :D :D

Gość wielką wpadką w Mjm
jest Sylwia:-oJest irytująca,ta dziewuch koszmarnie gra:-oZERO talentu aktorskiego:-(Przy niej Cichopek lub Mucha to zdolniacha:-P

Gość ja jestem zaaaaaa
np. kiedys mjm była sobota a kinga siedziałą w szkole!! Myslalam, ze studiuje dziennie,a nie zaocznie!! no i co z jej praca w oazie!!

Gość apocoliptica
jak sylwia i kinga?

Gość za dobbrze nie jest
skasowali???? a czmu niby? fajny topik byl choc przestalam zagladac

Dzisiaj miała wpadkę-sędzia A.M.Wesołowska.Ten jej program z sali sadowej,to też swego rodzaju serial.:) Dzisiaj oskarżoną była dziewczyna,która nazywa się Martyna Zielińska.Pani sędzia po naradzie odczytała wyrok i zaczęła go uzasadniać.I tu wpadka-cytuję: .......\"Martyna WOJCIECHOWSKA nie odróżnia,co jest dobre,a co złe........\" Nawet tego nie zauważyła.:D:D:D

Oglądałam.:) Ciekawe,co na to M.Wojciechowska?Pewnie obróci to w żart,albo puści w zapomnienie.Każdemu się zdarzy przekręcić czyjeś imię lub nazwisko. ♥♪♫

O to jest dobry pomysl z ta reaktywacja.... Marta Mostowiak fatalnie wyglada w tym nowym kolorze, ale wiem ze to na potrzeby innego serialu. Wkurza mnie ta Sylwia z tym jej seplenieniem, i w ogole ta jej rola to ni z gruszki .... Watek Lucka z jakas tam Kwasniakowa to tez juz na sile wymyslony.

Gość ssssssseeeeeriiiialeeeeee
wpisujcie cos, bo ja nie mam talentu a topik byl supeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość ssssssseeeeeriiiialeeeeee
jjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee tuuuuuuuuuuuuu kto???????????????

Gość kur
to ja dzisiaj w pierwszej miłości zauważyłam że paweł do ojca maryśki mówił per pan chociaż w zwyczaju jest ze jak się bierze ślub to do rodziców żony. męza mówi się mamo tato ewentualnie teściu a nie per pan.

Gość ale Janek nie znosi Pawła
więc pewniie nie chciał,u mnie w rodzinie też tak jest-moja babcia nie lubi swojej synowej to niie mówi jej "mamo"

W modzie na sukces jest mnóstwo wpadek. Np. Donna 20 lat temu była młodą kobietą i teraz po dwudziestu latach, kiedy dzieci Bruk dorosły to Donna znowu jest młoda. Ona wogóle się nie starzeje! Jak to możliwe???