Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .................22

zdradzilam...

Polecane posty

Gość .................22

mozecie mnie osadzac,zdradzilam wczoraj mojego chlopaka,nie bylam pijana ani nic z tych rzeczy...nie wiem dlaczego to zrobilam.Okropnie sie teraz czuje,slysze caly czas swoje sumienie...Ide do kosciola wyspowiadam sie,chociaz i tak to nie zmienia faktu...

Gość jak miło
dam Ci rade : PRZEŻYJ TO!!!

Gość o lol faktycznie kosciol
ci pomoze:P lepiej sie przyznaj swojemu chlopakowi i z nim porozmawiaj zamiast sie spowiadac ksiezulowi

Gość .................22
no co Ty nie przyznam sie,kto by chcial byc z taka kobieta...zostawie to tak jak jest i sprobuje zapomniec

Gość gram w to ale
Nie przyznawaj sie pod zadnym pozorem!!!Chyba ze ktos z najblizszego otoczenia o tym wie i jest ryzyko ze Twoj chlopak sie dowie.

Gość .................22
nie,nikt na szczescie nie wie,tylko my

Gość jak miło
Ale moze idzie do spowiedzi bo chce sie wygadac komus jak bylo miło,dobrze itd....

Gość yyyyyyyss
ludzie robia straszne rzecz nie szanjuc innych -siebie nie szanuja

Gość Cesarz Jósef
Ale głupoty wypisywać 'Ku wiadomości" całego świata - bardzo ci się podoba? W jednym masz rację: żadem porządny chłopak nie zechciałby być z takim pustogłowiem, więc raczej zamilknij

Gość musisz mu powiedziec

Gość musisz mu powiedziec
"no co Ty nie przyznam sie,kto by chcial byc z taka kobieta" buahhaha, co racja to racja

Gość jak miło
->...........22 a warto bylo chociaż?? a nowy kochanek dzowni,pisze ,tęskni????czy tylko Cie przelecial a TY zepsulas sobie zwiazek? Zal mi Cie Kobieto..puchu marny!

idz do kosciola.wyspowiadaj sie moze troche Ci ulzy.chlopakowi nic nie mow. stracisz do niego zaufanie, juz nie spojrzy na Ciebie tak jak do tej pory. nikomu o tym nie mow.nawet najlepszej kumpeli.pamietaj jesli chcesz cos utrzymac w tajemnicy to najlepiej nikomu o tym nie mowic.pozniej nie rob takich bledow.zdradzilas raz i wystarczy.przynajmniej teraz wiesz jak to gryzie.to wstretne sumienie.pozniej staraj sie w mowic ze nigdy go niezdradzilas.po jakims czasie uwierzysz sama ze do tego nie doszlo.

Gość .................22
dzwoni? Ja nawet jego imienia nie znam!

Gość jak miło
no to TY szmata jestes- jak chcialas to to robie-osadzam Cie

Gość dfdsdsf
" staraj sie w mowic ze nigdy go niezdradzilas.po jakims czasie uwierzysz sama ze do tego nie doszlo." a pozniej zdradzi jeszcze raz...i znow zapomni...i z now zdradzi... zalosne jestescie wszystkie :o

o cholera ludzie...jak wygladaja wasze zwiazki?:O przeciez podstawa zwiazku jest szczerosc! powinnas przyznac sie swojemu chlopakowi niezaleznie od tego co bedzie a w ogole to czasem trzeba myslec mozgiem a nie pochwa:O

dfdsdsf.......czytaj dokladniej \"pozniej nie rob takich bledow.zdradzilas raz i wystarczy\"

Gość jak to nie znasz imienia
????I trzezwa bylas?????

autorka wie ze zrobila zle.przeciez o tym pisze.czasu nie cofniemy dlatego doradzmy jej co ma robic teraz.

Gość pasztetowa hipopotamica
poweidza mu niech cięrzuci i wtredy poczujesz się lepiej znajdziesz nowego i moze go nie zdradzisz. ale pewnie i tak zdradisz bo masz taki charakter

Gość pasztetowa hipopotamica
i zbadaj się na hiva za 2 miesiące na opryszczkę, grzyba, syfa, trypla, zółtaczkę i co tam jeszcze i nie śpij z chłopkaiem bo możesz go zarazić i zmarnować mu do reszty życie

Gość jak miło
jakie pozniej ??jakie pozniej??? zdrada to zdrada..zdradzasz raz ..bedziesz zdradzac caly czas.. cialo puszczone raz..puszcza sie caly czas... Swoja kare juz masz .........22 wlasne ...sumienie.Jak nie powiesz,bedzie Cie dreczyc,jak powiesz skonczy sie zwiazek,chyba ze jakis facet chce byc ze szmatą,bądz też ku Twojemu zczesciu kocha Cię tak,że wybaczy..ale nie zapomni Ci tego bo to jest niemożliwe...\ Tak czy siak...żal mi Cie Puchu Marny

Gość .................22
po pierwsze zaczne od tego ze ladnie sie podszywacie,a po drugie to nie napisalam ani zdania na temat w jaki sposob go zdradzilam wiec nie ja jestem w tym momencie zalosna tylko osoba,ktora nie znajac sytacji potrafi napisac "Ze czasem trzeba myslec glowa a nie pochwa "Dziekuje za napisane slowa dziewczynie z nickiem ona...82,widac ze dziewczyna potrafi myslec a nie tylko osadzac...

nie znam sytuacji? chyba kazdy mial okazje zdrady partnera/partnerki-czasem na trzezwo czasem nie wystarczy chwile sie zastanowic w takiej sytuacji-co bedzie pozniej?jak bardzo bedzie cierpiec osoba ktora kocham? wydaje mi sie ze milosc jest wazniejsza niz chwilowy pociag seksualny i to juz wystarcza... to jest wlasnie korzystanie z mozgu zamiast myslenia pochwa...

Gość jak miło
byc moze ona...82 rowniez przeszla przez to co TY i Ci doradza,piszac to co pisze,cos w rodzaju usprawiedliwienia swojego zachowania??uspokojenie sumienia?

Gość .................22
jaki pociag seksualny?o czym Ty w ogole mowisz?jasne,oczywiscie ze bylam swiadoma tego ze osoba zdradzana bedzie pozniej cierpiec,alel co do tych Twoich domyslow pochwowo-sekualnych to jest bardzo daleka mi droga

Gość cos cos kom
ja bym chiala zeby twoj chloptas sie dowiedział :D wesolo by bylo :D

Gość .................22
tak tez myslalam ze ona...82 nie nalezy do osob ktore zdradzaja,na za madra dziewczyne wyglada.A to ze potrafi czasem czlowiekowi napisac cos podtrzymujacego na duchu,to odrazu jest atakowana...Boze jacy Ci ludzie sa smieszni