Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozza

Głodówka OCZYSZCZAJĄCA nie odchudzająca!!! od jutra

Polecane posty

Są tu osoby które interesują się głodówkami, Małachowem, Tombakiem, Dąbrowską? Trochę info o głodówce oczyszczającej: www.glodowka.pl Mam zamiar głodować 10 dni. Ostatnio próbowałam i wytrzymałam 2,5 dnia- było mi okrutnie słabo, nie mogłam wstać, przerwałam. I teraz nie wiem czy wytrzymam, bo z nie jedzeniem jest ok, ale ze słabością nie mogę sobie poradzić. Wiem, że są już takie tematy, ale mi zależy na osobach które się na tym znają i wiedzą co i jak /przygotowanie, TYLKO WODA- żadnych herbatek, gum do żucia itp/ bo krew mnie zalewa jak 15stki chcą głodowac i pić herbatki \'\'dla schudnięcia\'\'. Ja na pierwszym miejscu chcę oczyścić organizm (pozbyć się cellulitu,poprawić cerę i ogólny stan zdrowia). Utrata kg to miły dodatek. A więc start- poniedziałek 16.09.07 - 26.09.07 włącznie. Mam wielka nadzieje że tym razem się uda.

Gość Jagi
hej! szkoda,że tak fajny wątek a nie ma zainteresowanych :( Mnie też krew zalewa jak poważny temat i ktoś sie przygotował,chce podzielić a włanczają sie same małolaty-w głowie zero i o grahamkach,gumach i herbatach na głodówce piszą. Chętnie bym przeniosła swuj wątek tutaj,pod warunkiem,że znajdzie sie wiencej zainteresowanych "głodówką leczniczą" Ja swoją zaczynam za 6 dni-narazie jestem na etapie przygotowawczym,soki,warzywa owoce,kasze i ciemne pieczywo.

Gość Jagi
Rozza jeśli tu jeszcze czasem zaglądasz,to napisz jak Ci poszło!

osoby które interesują się głodówkami, Małachowem, Tombakiem, Dąbrowską? nie interesuje się, ale czasem robię takie oczyszczające - woda z cytryną , ewentualnie jogurt 1-2-3 dni..ile wytrzymam, ale wyłącznie ciepłe dni wiosny i lata, teraz za zimno i nie robi się głodówek!!!! potem super się czuję, zastrzyk energii!! puste jelita, żołądek..nic nie dolega! podczas upałów zmniejsza się apetyt

Jaka by głodówka nie była, nie zaleca się jej robienia na jesieni i w zimie. Najlepszym okresem jest wiosna i lato.