Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość subaruon

Kobiety czy wiecie,że możecia mieć w czasie jednego stosunku kilka orgazmów?

Polecane posty

Gość a ja mam tak
jestem nakrecona, jest fajnie, czuje, ze dochodze, ale staram sie jakos to podtrzymac, zeby tego podniececia sie nazbieralo i zeby zwiekszyc orgazm. niestety czesto jest tak, ze troche sie podniece, a kiedy dochodzi do tego wlasciwego orgazmu to nie jest on tak intensywny.. tak jakbym gubila po drodze te energie... to jedna sprawa drugi problem to taki, ze jak juz dostane orgazmu, nie mam wiecej ochoty na seks, po prostu moge juz isc spac. szkoda, bo moj facet moze na prawde baaardzo dlugo i chcialabym dluzej sie bawic. czy jest na to jakis sposob?

Gość subaruon
SUBARUON TEN PRAWDZIWY JEST LITERATURA ,,TAO SYPIALNI " WSZYSTKO TKWI W NASZEJ PSYCHICE ,SĄ TEŻ ODPOWIEDNIE ĆWICZENIA POZWALAJACE DLA PARTNERÓW WPAŚC W RODZAJ ROZKOSZNEGO TRANSU, WTEDY KOBIETA MOŻE MIEC KILKA ORGAZMÓW.

Gość a ja mam tak
sabauron, masz moze te ksiazke w formie e-booka?

Gość subaruon
NIESTETY, MIAŁEM TYLKO W WERSJI PAPIEROWEJ. PRZECHOWYWAŁEM JĄ GŁĘBOKO W ODBYCIE, ABY BYŁA BEZPIECZNA. NIESTETY, PEWNEGO DNIA WCHŁONĄŁEM JĄ RAZEM ZE STOLCEM I EJAKULATEM MIŁEGO MI ZENKA:)

Gość subaruon
KUPISZ JA W NA AUKCJACH ALLEGRO BYWAJA TEZ W EMPIKU

Gość subaruon
DO SUBARU KTORY SIE PODSZYWA. NIE GNIEWAM SIE NA CIEBIE , ZE JESZCZE NIE PRZESZEDLES EWOLUCJI SWIAT BEZ NEANDERTALCZYKOW BYL BY CZARNO BIALY...

Gość subaruon
TYLKO PAMIĘTAJ, ŻEBYŚ PO ĆWICZENIACH NIE CHOWAŁA JEJ W ŻADNYM OTWORZE CIAŁA. JEST POWAŻNE RYZYKO WCHŁONIĘCIA:)

Gość subaruon
WYBACZCIE MI TĘ BZDURĘ, KTÓRĄ PIEPRZNĄŁEM WYŻEJ. OCZYWIŚCIE WIEM, ŻE NEANDERTALCZYK WCALE NIE BYŁ PRZODKIEM CZŁOWIEKA. PRZECIEŻ JESTEM OCZYTANY W TAO

Gość subaruon
BYL, BYL TY JESTES 100% DOWODEM!!!

Gość subaruon
ZAINTERESOWAŁEM SIĘ TAO, GDY MÓJ UROCZY TATUŚ PEWNEGO ZIMOWEGO WIECZORU ZERŻNĄŁ MNIE TYLKO RAZ I NIE MÓGŁ WIĘCEJ.

Gość subaruon
tERAZ ON RÓWNIEŻ POTRAFI POWSTRZYMAĆ EJAKULAT I RŻNĄĆ MNIE Z SIŁĄ WIERTARKI UDAROWEJ:)

Gość porada
Jedyny sposób zebyś przestał byc neandertalczykiem -MUSISZ DŁUGO SIEDZIEC NA WŁACZONEJ WIERTARCE Z JAK NAJWIĘKSZYM WIERTLEM...AZ DOJDZIE DO MUZGU.

Gość porada
Wybaczcie błędy ortograficzne, ale zatrułem się mocznikiem. To przez to wchłanianie swoich produktów przemiany materii:(. Ale ja się tym nie przejmuję. Najważniejsze jest tao. Ćwiczę bez przerwy. Nawet posty do was wystukuję na klawiaturze penisem w pełnym wzwodzie i w rytm tamtamów, na których przygrywa mi mój nieoceniony tatuś :)

Gość bo to było tak
W raju Bóg zadał pytanie: - Kto chce sikać na stojąco? - JA! JA! - wyrwał się Adam. - Dobrze, w takim razie dla Ewy został wielokrotny orgazm.- powiedział Bóg.

Gość ja mogę mieć max 3
ale zdarzyło mi się to tylko kilka razy w życiu a najmłodsza nie jestem:)