Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to moja kreacja

Dziewczyny czy taka kreacja pasuje na wesele????

Polecane posty

Gość sweetie i widac jaka jestes
watpie;) glupich dziOuch nie brakuje:D

Gość nie pasuje
chyba ze chcesz wygladac jak luksusowa kurtyzana

Gość bukaa
Dokładnie słowo "kurtyzana" przyszło mi do głowy, jak zobaczyłam tę suknie. Taki cukierkowy kolor - faktycznie taka suknię to moga uszyć tylko w Niemczech. Gdybym była na weselu i zobaczyła kogoś w czymś takim, to pomyślałabym, że to śpiewczka, która urwała się tu z "Damy Kameliowej"

Gość ble ble ble ble ble ble
kicz

Gość a moim zdaniem jest cudna
i pasuje świadkowej

Gość ojjjojjjo
a wiecei co mam kolezanke w salonie sukien slubnych i mi odpowiadala ze taka jedna laska idzie na slub swojej kolezanki i kupila na ta okazje u niej kiecke normalna slubna w kolorze bezowym za 1500zl i rekawiczki i jasne buty i wyglada jak panna mloda... masakra z tego co z nia rozmawiala robi to z czystej zlosci bo gdzies sie jej podoba czy jest zakochana nie chce przekrecic wlasnie w Panu mlodum i chce zrobic wrazenie jakas idiotka wspolczuje Pannie Mlodej oj

Gość naprawde porażka
z ta historia powyzej - jak dla mnie ta suknia jest tandetna, niemodna - oklepana jednym slowem. Ale jesli Tobie sie podoba to powodzenia... Kilka lat temu na weselu w moich stronach co druga panna byla w tego typu sukni. Poszukaj czegos bardziej na czasie! A jesli jestes swiadkowa to czegos skromnego i eleganckiego a nie takie ,,Moulin Rouge"

Gość naprawde porażka
aaa i jeszcze gdyby moja swiadkowa chciala cos takiego zalozyc to wyleciala by z kosciola z hukiem. Sama bede niegludo swiadkowa i tez nie zalozyla bym twojej sukni

Gość adada
Gora plastikowa, dol moze byc, ale razem faktycznie Kiczyk jak sie patrzy , i jeszcze ten rozowy koloras, apfe ;O