Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego w Polsce mamy tylu debilnych kierowców którzy chwala się jak szybko

Polecane posty

tak ja bym tych wszystkich wieszała za jaja, sory za tekst ale bardzon mnie wkurzaja, zwłaszcza motocyklisci i mysla ze to takie fajne, bleeeeeeeee

Oczywiście mowa tu o facetach bo zwykle to oni się przechwalają, nie kobiety :P Cóż, kwestia wychowania...czego Jaś się nie nauczył, tego Jan nie będzie umiał...ot co

Gość ja znam panny ktore
chwala sie jak to jezdza z telefonem przy uchu, bo wiadomo to takie kurrwa w deche, no nie ?1 takie cool :classic_cool: :O komu imponuje taka jazda ? swoim meskim odpowiednikom tepych blachar ? :O

myslą ze jak przygazują to sa tacy maczo, docisnąc pedał do końca pieciolatek tez by umiał:P

Gość guta
musi być debilny skoro po TAKICH DROGACH tak zasuwa...

No jest kawałek;) Wiem że Poznań leży nad Wartą,jest tam port lotniczy Ławica na którym lądował AN 225 największy samolot Świata,urodziła się tam Anna Jantar A w 1945 Niemcy bronili sie tam do 23 lutego

Gość guta
może z Ukajali?

Gość zwisa nam to
super uwielbiam takie historie:) a co do kierowców myla dobrą jazde z szybką! A aby zapanowac nad autem trzeba miec do tego talent:)

Tak to wszystko prawda:)Jak przyjedziesz z Anglii to odwiedz Poznań,jest bardzo ładny i mnóstwo zieleni,nawet w centrum;)