Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwiczenia

cwiczenia dla ciążarnych

Polecane posty

Gość cwiczenia

czy chodzicie na jakies cwiczenia dla kobiet w ciąży? warto...?

Gość bziczek
ja chodziłam chyba z miesiąc na specjalne ćwiczenia dla cieżarówek. I później zaczęłam cwiczyć w domu. Pooglądałam jakie tam były ćwiczenia, porównałam z tym co miałąm na na płyciez Shape Mama i stwierdziłam, ze nie ma sensu wydawać kasę (dwa razy wiecej niz "normalny" aerobik), w moim klubie nie było tych cwiczeń więc jeździłam po pracy co było mi zupełnie nie po drodze. Teraz zaczynam 36 tydz. i moja ginka powiedziała, żebym już nie robiła całej serii, skupiła sie na tych rozluźniających i oddechowych. Ale ogólnie fajna sprawa. Jak potrafisz zmobilizować sie i cwiczyc przynajmniej 2-3 razy w tygodniu to śmiało daruj sobie fitness klub. Na początku te cwiczenia wydają sie człowiekowi taaaakieee nuudneee... Ale z czasem mozna sie nawet zmęczyć:P

Ja byłam na Szkole Rodzenia, gdzie położna zrobiłam nam 2 spotkania tylko z ćwiczeniami...szkoła w spzitalu=bezpłatna...pokazała nam jakie ćwiczenia możemy wykonywać i w jaki sposób...ćwiczenia samodzielne i z pomocą partnera:) więc teraz ćwiczę sobie w domku...no i oddechowe oczywiscie też:) A poza tym płyt żadnych nie mam...ale na necie znalazłam gdzieś stronkę z przykładowymi ćwiczeniami od razu z obrazkami:)Poszukaj na google.pl na pewno coś znajdziesz:)