Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokoojona

Spanie na brzuszku....

Polecane posty

Gość zaniepokoojona

Moje 3 miesieczne dziecko spi tylko na brzuchu.Zarowno w dzien jak i w nocy.Noc przesypia od 19 do 7 rano bez budzenia.Jednak nie potrafi spac inaczej niz na brzuszku.Wierci sie steka,placze.Dopiero na brzuszku zasypia.Troche sie martwie.Prosze napiszcie,czy wasze dzieci tez tak maja i jak przewaznie spia??Czy nie ma jakis przeciwskazan do ciaglego spania na brzuchu??? Pozdrawiam!!

Gość ixinska
nie. Jest mu widocznie bardzo wygodnie na brzuszku. Poza tym to bardzo zdrowa dla brzuszka pozycja, bo dzidza pozbywa się gazów, nagromadzonych w jelitach.

Gość moniamonia
Moja mała odkąd tylko zaczęła się przewracać na brzuch też tak często śpi,czasem na boczku,ale na plecach nie bardzo.Na początku zawsze ją odwracałam bo bałam się że się udusi w nocy,ale to kończyło się zawsze płaczem,mała się wybudzała ze snu i potem nie umiała spać,więc dałam sobie spokój,niech spi jak jej wygodnie:)

Gość zaniepokoojona
dzieki:)

moja coreczka tez spi na brzuszku :) Inaczej nie chce spac :D Nie martw sie to jest calkiem normalne :D Widocznie tak jest wygodniej twojemu dziecku :)tak jak pisza dziewczyny

Gość w ciąży
mi rodzice do tej pory opowiadają ze ja zawsze sie przekrecalam na brzuszek. Oni mnie odkręcali a ja majt na drugą strone z powrotem. Musieli mi budke z wózka odczepiac cobym na spacerze swiat ogladac mogla :) i nic mi sie nie stalo..ot takie upodobanie