Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość litija

jestem specjalista ds projektów unijnych a zarabiam 1100 brutto

Polecane posty

Gość litija

jak czytam te wszystkie wiadomosci o poszukiwaniu pracowników to mnie krew zalewa, ja pracując w firmie ktora zajmuje sie projektami unijnymi zaraiam na rękę 800 zł a od mojego błędu często zależą kilkusettysięczne kwoty dla firm. Choć praca mi się podoba, chyba opuszczę branżę, lepiąc pierogi zarobię więcej, z tego już chyba nic nie będzie, niżej upasc juz nie mozna niz robic za tyle

Gość irennno
masz racje mnie tez krew zalewa jak widzę te ogłoszenia. Ostanio strałam sie o stanowisko specjalisty ds organizacji szkoleń szkoleń, pensję jaką zaproponowano była smieszna bo 1200 brutto ( szkoda że nie można więcej zarabiac n 1500 netto juz by było lepiej ;) a tak 1200 ustalone wcześniej we wniosku aplikacyjnym i nie więcej chyba ze coś firma wypracuje w formie premii) ja byłam asystentem projektu w 2007r. za 936 zł brutto, po dwóch miesiacach awansowałam na koordynatora tego samego projektu pensja była bez zmian + premia 80zł jak więcej było pracy i cały projekt na mojej głowie ale czego się nie robi dla doświadczenia ;)

Gość ONA ODPOWIADA
SZkoda mi was bardzo ,ale pytanie mam jedno.Gdzie Wy szukacie pracy jak proponują Wam takie zarobki????

Gość jaaaaaaaaaak
na początku zawsze sie tyle zarabia pozniej jest więcej praca przy projektach jest bardzo fascynująca