Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joahim z Warszawy

Moje przygoda w śmietniku

Polecane posty

Gość Joahim z Warszawy

Opowiem wam teraz co mi się przydarzyło dwie godziny temu a wiedzcie, że nie jest to dla mnie łatwe gdyż moje męska godność poważnie na tym incydencie ucierpiała ale po kolei była ładna pogoda świeciło słonka, śpiewały ptaszki :) więc postanowiłem zejść do śmietnika który znajdował się na zewnątrz pośród drzew chciałem się nacieszyć tym zjawiskowym pięknem przyrody więc wszedłem do środka i już miałem wyrzucać śmiecie gdy spostrzegłem, że w plastikowej torbie jest dziura z której wypadł papierek po Grześku czekoladowym :( a jako, że dbam o przyrode zawsze i wszędzie nawet w tym wiecznie skażonym ekosystemie śmietnika postanowiłem go podnieść gdy stała się ta tragedia wiem, że nie będę już tym samym człowiekiem którym byłem nigdy nie wyrzuce tego z pamięci smrodu niedomytych skarpet pana Wojtka który pokrył mnie niczym klacz korzystając z faktu, że byłem zajęty i odsłonięty rżnął mnie w odbyt w takt ballady(?) "Przyszli ułani pod okienko" do okompaniamętu moich żałosnych jęków sprzeciwu ale było już za późno moja męska cnota została brutalnie naruszona próbowałem zmyć z siebie ten zapach szarym mydłem ale wciąż jedzie mi z odbytu starą grochówką nie wiem co robić czy komuś powiedzieć czy on może to powtórzyć może następnym razem sprowadzi kolegów z fabryki łożysk ? Boje się samemu wyrzucać śmieci czy ktoś mi pomorze ?:(

Gość roman z brzegu
alez to bardzo ciekawa historia :) gratulujemy i zyczymy dalszych sukcesów w zyciu erotycznym :P

Gość fetyszyczek
Nie możemy ci pomóc. Nie wynaleziono jeszcze leku na grafomanię :(

Gość Joahim z Warszawy
To było bardzo bolesne zrobiłem sobie okład z lodu ale mało pomógł :( Apeluje do was dziewczyn i facetów uważajcie jak wyrzucacie śmieci bo możecie skończyć jak ja :(

Gość Joahim z Warszawy
Ktoś mi powie czy to o ułanach to była ballada ?

Dzieci żydowskie chciały się pobawić ale nie miały z kim. Wystawiły więc ręce za siatkę i wołają: - Panie Schturmbahnfuehrer pobawisz się pan z nami? Schturmbahnfuehrer wyciąga kosę i woła: - Kosi, kosi łapci...

Gość Joahim z Warszawy
Moją zranionąpupeńkę potarłem świnką morską brata i zrobiłem sobie okład z kocura sąsiadów. Trochę pomogło, ale mam teraz kłaczki:(. Czy takie kłaczki w jelicie mogą zaszkodzić?

Gość anka z hrubieszowa
przekaż panu Wojtkowi by na przyszłość mył fujarę oraz zakładał czyste skaprety (ale koniecznie napisz mu to listem poleconym, żeby potem się nie wypierał że niby niczego nie dostał!) zagroź, że jeśli nie posłucha tej dobrej rady to wsypiesz sobie do odbytu tłuczone szkło i zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni, hahaha

Gość strasznie ci wspolczuje
taka tragedia!juz nigdy nie odzyskasz swojej cnoty! dobrze,ze to z siebie wyrzuciłes i dzieki ze nas przestrzegłes przed panem wojtkiem.jestesmy z tobą.ide zaparzyc czaju,chcesz?

Gość Joahim z Warszawy
Myślicie, że przebił mi błonę dziewiczą ? :(