Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claudia**

Dlaczego o wszystko zło obiwnia się kobiety??

Polecane posty

Gość claudia**

np. nie skończył bo to zła kochanka była zdradza, bo mu żona w domu nie daje itp.

Gość claudia**
mam inne, ale jak czytam wypowiedzi na tym forum to nawet kobiety krytykują inne kobiety. Mężczyźni potrafią byc solidarni.

\"np. nie skończył bo to zła kochanka była\" tzn co konkretnie sugerujesz? Jakis Twoj partner miał problem z orgazmem ? :P

Gość Kasieczka
pisałam w topiku na ktorym takze pisałas że nie chodzi o solidarnośc tylko uczciwośc!!!!!!!!!!!! ( komicznie przepraszam za wielokrotne uzycie 1:) )

Gość panna marianna.
klaudia ma racje!!!!! jak facet sie pieprzy na prawo i lewo to jest maczo, ma powodzenie. a jak kobieta to od razu dziwka i kurwa!!!!!!

Gość claudia**
możliwe że miał, ale nie w tym rzecz. A co do orgazmu przecież złą kochanką jestem czyż nie?

Gość Kasieczka
Panna Marianna nie dziwka czy kurwa ! tylko niech obrączki z palca nie chowa:P Jak ma ohotę na takie zycie to proszę bardzo! Tylko po cholerę obiecuje i przysięga!??

Gość tutaj przyznaje racje
facet faceta zawsze wytłumaczy czy usprawiedliwi kobiety przeciwnie, wyzwiska, bluzgi itd

Gość claudia**
nie chodzi o to żeby kogoś usprawiedliwic, tylko dziwi mnie dlaczego kobiety nie solidaryzują się razem. Nie tylko tutaj tylko ogólnie np. w pracy czy w szkole.