Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasno mi

brzuch w ciąży

Polecane posty

Gość ciasno mi

dziewczyny czy wam tez w 12 tygodniu juz bylo ciasno w ubraniach ? ja juz zakupilam ciazówki, ale jakos mi sie wydaje ze za wczesnie na taki brzuchhh...inna sprawwa ze i przed ciąża zawsze mialam troche wystrający ale teraz juz w tradycyjnych moich dżinsach sie męczę...

Nie ma się co męczyć w ciasnych spodniach, bo to i dla ciebie i dla dziecka nie jest dobre...ważne żeby było wygodnie...a brzuszkiem się nie przejmuj...widocznie taki twój urok:) Noś to, w czym ci wygodnie i co dobre rozmiarowo, żeby nie uciskać brzuszka...nie jest powiedziane od kiedy się nosi ubrania ciążowe:) Nie martw sie brzuszkiem tylko ciesz się dzieckiem:)

Też mam kłopot by nosić dotychczasowe spodnie. Czas wybrać się na zakupy :/

ja jestem w 23tygodniu i jeszcze mieszczę sie w swoje dzinsy i wcale mnie nie cisną ... no chyba ze sie najem gdzies na miescie:P Przed ciążą wcale tez plaskiego brzusia nei mialam, więc to jaki jest brzuch w ciąży to indywidualna sprawa :)

Zalezy od brzuszka no i zalezy od spodni. Mam jedne ktore pasuja na mnie caly czas mimo ze jestem w 7miesiacu i przytylam juz sporo. To sa oczywiscie biodrowki ktore przed ciaza byly za luzne. Ale pozostale ubrania czekaja na nastepny rok na dnie szafy :) Dobra rada to nie przejmowac sie zbytnio i nie myslec o jakichs tam \"normach\" bo kazda ciaza jest inna!