Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i ona

czy macie w ciazy problemy z cerą

Polecane posty

Gość ja i ona

jestem w 5 mies ciazy i nie moge sobie pradzic z tradzikiem,co uda mi sie podleczyc skore na nowo cos wychodzi.juz sama nie wiem czego uzywac,mozecie cos doradzic???

Gość gh56
ale wogole to jest pokrecone,bo ja zawsze mialam problem z tradzikiem,lekarka powiedziala ze jak zajde w ciaze to przejdzie,a to dziwne bo wcale nieprzechodzi,a przeciwnie bo slysze juz od dawna ze tradzik sie zwieksza w czasie ciazy,to tez moj problem,i wiesz mialam juz kremy specjalnie przyzadzone dlamnie przez dermatologow,i co.... i nic:( :/ jestem wsciekla,meczy mnie juz ta cera wiec rozumiem twoj problem,szkoda tylko ze niepotrafia glupiego dobrego kremu na to wynalesc

Gość ja i ona
jakies 5 lat walczylam z trądzikiem kiedy wkoncu zastosowalam kuracje tabletkami co podobno bylo jedna jedyna szansą moja twarz wygladala naprawde slicznie bez zadnych wypryskow itp tylko nie wielkie blizny ,zaszlam w ciaze i sie nie martwilam bo podobnie jak ty slyszalam ze tradzik z ciaza raczej w parze nie idzie,ale coz jak juz napisalam teraz z powrotem wyłażą mi jakies lrosty.stosowalam toniki,pianki do mycia twarzy,kremy .nic co zejdzie to nowe obok wychodzi :(

Gość Isaaabelll
ja nie mam p-roblemu z cera wrecz jest super ale moj problem polega na wlosach!!!!!! wychodza mi calymi garsciami nigdy tak wczesniej nie mialam w gazetach opisuja ze pod wplywem hormonow i cera i wlosy i paznokcie beda w super stanie g....o prawda!

Gość gh56
mysle ze tu kosmetyki malo moga pomoc bo tu role graja raczej nasze zwarjowane hormony,ja staralam sie o ciaze rok wiec tabletek niemoglam brac,wczesniej bralam tabletki to tez niemialam problemu puki jestesmy w ciazy mysle ze nam nikt niemoze do konca pomoc,wiem to straszne ,ciagle czuje sie zdolowana przez ta cere

Gość ja i ona
ja bralam tabletki pozniej rok nie bralam ale i tak w ciazy nie bylam co do cery cos mi tam przed miesiaczka wyskoczylo czasami ale teraz....jak patrze w lustro az mi sie plakac chce.biodra szersze,brzuch coraz wiekszy i w dodatku ta cera...ohhh!!!!!!!! dziewczyny a wy jak daleko w ciazy jestescie?

Gość gh56
Nastolatka 17-moja droga kosmetyki ci pomagaja bo jestes nastolatka,co innego jezeli u kobiet wystepuje tradzik juz gdy okres dojrzewania minal,to juz jest cos bardziej skomplikowanego. Ja jestem teraz dopiero w 10 tygodniu ciazy,a ty?

Gość ja i ona
zaczynam 20 tydzien.wiadomo kosmetyki na tradzik spowodowany dojrzewaniem to co innego.wogole w ciazy to jeszcze co innego.ale chyba tak samo przeszkadza.

Gość gh56
dokladnie,jaka dziewczyna chce miec pryszcze na twarzy skonsultuj sie z dermatologiem,moze co cos pomoze Ja bende jutro sie rejestrowac ,ciekawe co mi powie tym razem

Gość gh56
20 tydz,wiesz juz czy to dziewczynka czy chlopiec?

Gość ja i ona
dziewczynka.ja pytalam ginekologa powiedzial mi kosmetyki tradzikowe moge uzywac ale w ciazy tradzik jak jest to jest,ale mnie pocieszyl.

Gość gh56
masz juz imie dla dziewczynki? kurcze wiem wlasnie ze niema co isc do dermatologa,bo nato w ciazy za bardzo niemozna nic zdzialac

Gość ja i ona
no wlasnie wiec nie wydawaj kasy na kogos kto i tak ci powie to co juz wiesz bo zadnego antybiotyku na stany zapalne skory tez ci nie przepisze bo ciaza powie ci stosuj lagodne kosmetyki do cery tradzikowej i tyle. Vanessa wybralam i juz raczej nie zmienie.

Gość bziczek
w pierwszych miesiącach faktycznie cera nie była rewelacyjna, ale teraz jestcałkiem całkiem.Nie jest idealna, ale dawno tak dobrej nie miałam. Przed ciązą robiłam peelingi, kwasy, brałam antybiotyki wiec kolorowo nie było. A teraz jakby sie mniej przetłuszcała, włosy też... Po witaminach mam nawet lepsze wyniki niż przed ciązą. Zobaczymy co będzie po urodzeniu.

Gość kobieta2007
To chyba znaczy, że będziesz mieć córkę - hormony :)