Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczulenie uszy mi ropieją ro

gdy kupie sobie jakieś fajne tanie kolczyki za 10zł -20zł to mam po nich uczulen

Polecane posty

Gość uczulenie uszy mi ropieją ro

uczulenie: uszy mi ropieją, robią się czerwone i mnie bolą. dlaczego tak mam? ja strasznie lubię duże kolczyki a takie wielkie ze srebra kosztują majątek. co robić?

Gość Nie cierpię jeździć autobusem
nie wiem, ale ja tak nie mam. Mam za to koleżankę, która ma podobny problem i nosi tylko srebro. Może jesteś uczulona??? Lepiej mi powiedz co z moim autobusem! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3571707&start=0

Gość ja tak mam
masz uczulenie na wszystko co sztuczne, tez tak mam. Moge nosic tylko srebne i zlote bo od inncyh uszy mi ropieja;/ niestety taki nasz los i dobrze Ci radze nie nos tych co wywoluja ucuzlenie bo sobie zapaskudzisz uszy, wiem co mowie bo kiedys sie ladnie zaltwilam 2 miesiace ucho leczylam a najlepsze ejst to z emialam wtedy kolczyki dla alergikow:) a srebne kolczyki tez mozna znalezc za 10-15 zl tylko nie w oryginalnych sklepach, bo tam jets 2 razy drozej :)

Gość tgjgghghggh
uczulenie na nikiel??

Gość moze tanie kolczyki ale
za srebrnym haczykiem, ktory sie wklada do dziurki. prawdopodobnie masz uczulenie na metale nieszlachetne dlatego ich unikaj.