Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

___Nie mam nadwagi, a wyglądam, jakbym miała___ dlaczego?

Polecane posty

Gość ihaha

Ważę 57 kg przy 162 cm wzrostu. Mogłabym ważyć mniej, ale nadwagi przecież nie mam. Jednak wyglądam, jakbym miała. jestem okrągła zwłasza od biustu do bioder. Czemu tak jest, ze wyglądam na więcej niż ważę? Mam znajomą, która jest ode mnie grubsza, ale nie ma między nami jakiejś kolosalnej różnicy, a ona waży 72 kg.

Gość po prostu masz taką budowę
ciała,masz grube kości,mięśnie i dlatego wyglądasz na więcej niż ważysz.Chociaż wage masz ok.

Gość ihaha
Dzięki:) a ja to sobie tłumaczyłam na odwrót:) tzn., że mam lekkie kości, a widocznie więcej tłuszczu

Gość przeciez masz 5 kg nadwagi
Powinnas wazyc 52 na maxie.

Gość ihaha
Buhaha chyba masz własny sposób liczenia nadwagi:D

Gość do ihahah
bo widac masz cienkie kosci jak uwazasz a ta osoba wyzej sie pomylila..wiem o co Ci chodzi bo ja mam tak samo..nie wazne jakos b.duzo a ten tluszczyk jakos dziwnie zapelnia mnie .. kosci mam cienkie patrzac po nadgarstku..cienkie i takie kosciste,plaskie. widac przy swojej budownie powinnysmy nie patrzec na wage tylko na wyglad i zeby szczuplo wygladac musimy jakos mniej wazyc niz "normalnie" :/

Gość ihaha
No wlaśnie też mi się tak wydaje. Mam bardzo cienkie np. palce, nadgarstki

Gość do ihahah
moim zdaniem bys wygladala szczuplo jesli by Ci sie udalo schudnac z 6-5 kg? cos kolo tego .

Gość .........aga....
daj spkoj z odhcudzaniem wazysz w sam raz

Gość do ihahah
no a skad o tym mozesz wiedziec?:> caly czas otaczaja mnie takie "zyczliwe" osoby ktore uwazaja ze dobrze wygladam .. choc sa duzo szczuplejsze odemnie .. waga nic nie mowi .. te dodatkowe kg tluszczu juz od strony medycznej sa obciazeniem dla organizmu serca.. nie mowiac o samopoczuciu

Gość zapewne nie masz wcięcia
w talii i to zapewne sprawia, ze wygladasz grubo..

Gość misterly
na tym forum to powinosiejakąś szeroko zakrojoną akcję przeprowadzić na temat prawidłowej wagi i chyba niektórych nauczyć matematyki i interpratcji tak prstej rzeczy jak BMI... BMI ponizej 19 niedowaga 19-25 normalna waga 25-30 nadwaga powyzej 30 otyłość BMi=waga w kg/wzrost w m^2 (wartość podniesiona do kwadratu) ihaha masz BMI 21,72 więc jak najbardziej w normie... a ta co mówi że masz nadwagę... szkoda słów. pewnie dobrze wyglądasz wcale nei grubo tylko twoje włąsne poczucie jest zaburzone - napewno masz świetna figurę co najwy zej dla siebi i zdrowia zacznij bardziej patrzeć co jesz (nie na kalorycznbośc tylko na zdrowe produkty) i regularnie ćwiczyć... to duża frajda i poprawia wygląd ciała skóy itp