Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z rosterkami 22 lat

Dziewczyna poszła ze mną do łożka na pierwszej randce. Opłaca się to ciągnąć?

Polecane posty

Gość ciocia jozia
ja ciocia jozia radze Ci-pouzywaj sobie i pobzykaj ile sie da a potem rzuc ja jak szmate,ktora zreszta jest!:classic_cool:

Gość mysle ze ona powinna sie
jestem kobieta i dziwie sie temu chlopcu, ze a takie rozterki. jak chciales seksu z wielkiej milosci to trzeba bylo szukac gdzie indziej, a nie isc za glosem penisa. teraz bedziesz plakac nad rozlanym mlekiem? pomysl co teraz jakas zakochana laska pomysli o tobie gdy dowie sie, ze sytraciles dziewicto z przygodna kobieta...wyglada to gorzej niz ona;)

Gość Chłopak z rozterkami 22 lat
No podoba mi się ona i chciałem nawet z nią być, ale co to za żona, co miała kilku partnerów, podczas gdy ja byłem prawiczkiem

Gość trrere
hehe a co to za mąż, który pieprzy się na pierwszej randce? :P hmm a może idealny mąż, bo szuka odpowiedniej kandydatki?

To nie jest przygodna kobieta. Zauroczyliśmy się w sobie na jakimś spotkaniu wsród znajomych i się z nia umówiłem. Poza tym już od długiego czasu jesteśmy znajomymi

Gość trrere
Piszesz w liczbie mnogiej: "zauroczyliśmy się w sobie" no to słuchaj, to wychodzi że oboje chcieliście tego seksu. Dalej nie rozumiem co tobie po łbie chodzi że masz takie pomysły????

Gość trrere
Dawid to TY????

No ale ja tyle lat byłem prawiczkiem i czekałem na tą swoją wymarzoną porządną dziewczynę, która idzie do łóżka dopiero do dłuższym okresie związku

Gość trrere
To po co szedłeś do łóżka z nią???? By dać upust hormonom?

Bo zauroczyłem się w niej i bardzo mi się ona spodobała. Ale jakoś po tym pierwszym razie dopiero zaczęła mi ta jej "łatwość" przeszkadzać, to, że szybko idzie do łóżka i miała w łóżku kilku facetów

Gość trrere
A w jakich relacjach teraz jesteście? Spotykacie się dalej? Kochaliście się jeszcze od tamtego spotkania?

Jutro jesteśmy umówieni

Gość czarny_koralik
haha, no to sie kolego nie doczekales. Niekonsekwentny jestes, najpierw piszesz, ze jestes zawsze gotowy na seks, a potem, ze czekales na porzadna dziewczyne. Wyglada na to ze jednak nie czekales, skoro poszedles z dziewczyna do lozka nie znajac jej na tyle, zeby wiedziec jaka jest, a to znaczy ze nie czekales na porzadna dziewczyne. Po prostu skorzystales z okazji jaka sie nadarzyla. eh, gdybysmy my, was mezczyzn, zaczely oceniac po ilosci zaliczonych panienek... marnie byscie na tym wyszli

Gość trrere
Na kawę? Na seks? Jakie macie relacje? Co ona myśli o tym seksie? Wie, że to był Twój pierwszy raz?

No na kawę. Wie, że to był mój pierwszy raz, bo w trakcie jej się przyznałem, że jestem kompletnie zielony

Gość trrere
A możesz odpowiedzieć na moje pytania? A kochaliście się jeszcze po tamtym razie? Co ona myśli o tym seksie? Czy ona ma kogoś? W jakich jesteście relacjach?

Mam dylematy, bo skoro byłem prawiczkiem to uważałem, że należała mi się bardzo porządna, cnotliwa dziewczyna. Przecież jak się z nią zwiążę to będzie to niesprawiedliwe: ona miała wcześniej kilku partnerów, a ja z żadną inną oprócz niej nie spałem

Ona nikogo nie ma. Kochaliśmy się w tą sobotę. Relacja? No podobamy się sobie i umawiamy się na randki

Gość te prawiczek
cipa z ciebie nie chłop. I jeszcze publicznie się do tego przyznajesz.

Byłbym nawet w stanie zaakceptować fakt, że przez całe życie miałbym tylko jedną partnerkę, ale wówczas dla mnie ważne by bylo, żebym ja też był jej jedynym

Gość te prawiczek
wstyd męskiemu rodowi prznosisz. Sio z tego forum.

Gość te prawiczek
Ciesz się że wogóle gadać z tobą chciała.

Gość trrere
No to teraz sam zdecyduj czy chcesz z nią być czy nie. Bynajmniej nie możesz jej obwiniać za to że poszła z Tobą do łóżka, ponieważ: a) jesteście dorośli b) mogłeś wyłączyć opcję myślenia penisem a włączyć mózg W ogóle to wydaje mi się, że jeszcze jest dużo rzeczy, które musisz przemyśleć, poukładać sobie w głowie a do kilku jeszcze dojrzeć. Zapamiętaj zasadę: skoro jesteś dorosły, sam odpowiadasz za swoje czyny!!! Nie możesz mieć do nikogo pretensji. A moim zdaniem: nie nadajesz się do tego związku. A czy w ogóle nadajesz się do związku z dziewczyna to już nie wiem. Brutalnie ale szczerze powiedziałam co myślę.

Bo mieć kobietę, która miała wielu partnerów zawsze mi się kojarzyło z upokorzeniem przez los

Gość rozbawionaaa
O Matko koles normalnie smiechu warte:D hehe

Nie dość, że tyle lat żyłem bez seksu to jeszcze trafiła mi się dziewczyna, której do dziewicy orleańskiej daleko. A mi nie zależy żeby w życiu mieć wiele partnerek, starczyłaby mi jedna, ale taka prawdziwa moja księżniczka. Jestem romantykiem

Gość PAMIETAM ZE DAWNO
Nie jej sie nie opłaca :D

Gość pszcolka
Ja np nie poszlam z facetem do lozka na pierwszej randce i co... na druga juz sie ze mna nie umowil!

Gość to przed
randką musisz każdą zapytać czy jest dziewicą i nie umawiać się jeśli nie jest. Proste.

Myślałem, że z nią trzeba na seks czekać przynajmniej pół roku. A tu w trakcie seksu ja powiedziałem, że to mój pierwszy raz, a ona się szczerze przyznała, że miała wcześniej sześciu partnerów