Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z rosterkami 22 lat

Dziewczyna poszła ze mną do łożka na pierwszej randce. Opłaca się to ciągnąć?

Polecane posty

Gość Chłopak z rozterkami 22 lat
Czy z takiej dziewczyny może być dobry materiał na kobietę życia?

Gość henry ford und volvo
jesli chlopie lubisz walic konia to wal i nie zawracaj glowy normalnym ludziom

Dla mnie to naprawdę poważna sprawa. Tylko nie wiem czy słuchać głosu serca, czy głosu rozsądku i zimnej kalkulacji?

dziewczyna rozsadna, przetestowala chlopa i slusznie bedzie chodzic pol roku napalac, a po tym czasie okaze ze facet, ma mini fiuta, albo problemy innego typu, i to dziala w obie strony. Wiem to po sobie, chodzilem z taka cnota, stracilem trzy lata na napalanie sie, a okazalo sie ze dziewucha w lozku dostawala jakichs dziwnych spazmow, i co 3 lata chuuj strzelil. Spotkalem dziewczyne i na drugim spotkaniu do lozeczka i od 20 lat jestesmy malzenstwem, coz w tej kwestii trzeba miec szczescie

No ale porządna kobieta nie może być łatwa i musi się oddać z miłości, kiedy tej miłości i związku jest pewna, a nie z czystej ochoty na seks. Tak postępuje dziewczyna, która dobrze się prowadzi

Myślę, że powinieneś pogadać z Nią dlaczego tak szybko poszła z Tobą do łóżka... i w tym samym momencie powinna zadać Tobie to pytanie i razem sobie na to odpowiedzieć... Jak się myśli... a nie głową to tak jest. Też mam 22 lata. Pozdrawiam

Gość może być to
bardzo dobry materiał na żonę. Jeśli odpowiadacie sobie pod względem seksu. Bo ta strona wspólnego życia zniweluje wszystkie inne braki.

masz chlopcze 22 lata wiec sobie troche pofruwaj i nie zawracaj sobie glowy, kobieta powinna byc latwa pod warunkiem ze tylko dla ciebie, jak trafisz na cnotliwa zolze to ci pozostanie bicie konia co na dluzsza mete jak ma sie kobiete nie jest mile

Gość to zależy
chyba sie zabezpieczyłeś?z tego co piszesz to laska prowadzi bujne życie seksualne więc mogła cie czym zarazic!!!

Gość Annapo
Jak to czytam,to mi się włosy na głowie stawiają.Jestem matką 14 latki i myślę jak ją przygotować na spotkanie z takim typem.Dlaczego ktoś,kto chce mieć dziewicę sam nie zachowuje dziewictwa?Czemu uważasz,że Tobie wolno , a jej nie ?Może jesteś z lepszej gliny ulepiony ?!

obawiam się, że dla innych też mogła być łatwych. co do sexu to to był mój pierwszy raz, więc trudno mi oceniać, ale ona mówiła, że jak na pierwszy raz wypadłem nieźle i jak poćwiczę to będzie ok, tymbardziej, że czujemy do siebie pożądanie, której wg. jej jest najważniejsze w samym seksie

chlopie dobrze to sie prowadzi Mercedes, a jak pasujecie do siebie w lozku to zalatwia wszysko, o ile nie jestes pojeebanym moherowym beretem, rozpocznijmy od tego, a cos mi sie wydaje ze jestes, wiec daj spokoj dziewczynie, i trzep konia dalej, bo to chyba lubisz.Amen

Ja już nie chcę mieć dziewicy bo sam nie jestem prawiczkiem, ale pasowałaby do mnie dziewczyna "równa do mnie" czyli taka co tylko z jednym spała

Zabezpieczyłem się, ale 6 facetów to nie jest aż tak dużo, ale za dużo dla mnie

maruda jestes

Gość Annapo
Wiesz co ?Najpierw może się zdecyduj,czego chcesz?

Może poczekam aż za twoją dziewiczą córką nie będzie stał już prokurator :p

Gość tezkoboetetta
Ale mam z was ubaw po pachy hahahhahahhahahahahh buahahaa

Gość tezkoboetetta
A ty maly juz teraz straciles troszke na wartosci i niestety jestes juz sprobowany wiec do dziewic nawet nie startuj bo nie masz szans

Gość Annapo
Różnie bywa ,ale mam nadzieję,że do tej pory kogoś sobie znajdziesz.

Gość tipika
wiesz mysle że stać cię na lepszą znajomość a powiedz mi co sądzisz o moim problemie: byłam z kimś 3lata ale odszebł bo zagranicą znalazł inną.teraz jestem z chłopakiem w twoim wieku. jestem jeo wielką miłościa. ja też o kocham. ja już mam swój pierwszy raz za sobą z moim byłym a obecny facet nie był z kobietą. on wie że ja byłam już z kimś ale mimo to chciał ze mna się związać. za kilka misięcy chcemy być bardzo blisko ale ja czuję że on daje mi całeo siebie bo czekał na tą jedyną a ja już to mam za sobą i nie radze sobie z tym. bo chciałabym ać mu również siebie "czystą"

na moja dziewicza corkie sie nie doczekasz, bo nie mam, mam dwoch chlopakow, 25 i 22, ale takimi, duupami wolowymi nie sa bo jeste juz dziadkiem i wiedza ze siusiak juz nazywa sie chuuj, wulgarny jestem, ale Fredro byl jeszcze lepszy

Gość tipika
wiesz mój obecny facet docenił to jaka naprawde jestem zrozumaiałam że to własnie on jest tym na którgeo powinnam czekać.

Gość tipika
wiesz ja też miałam jedynego partnera ale nam nie wyszło i obecny chłopak powiedział mi że nie chce innej kobiwety mimo że kiedyś byłam z kimś,powiedział że rozumie bo zrobiłam to kiedyś z miłości . nie potępia mnie . chcę z nim być już zawsze .

Gość 11scorpion1986
Hm....przeczytałam twoje wypowiedzi dotyczące Ciebie i tej dziewczyny i radziłabym Ci zrezygnowac z tej znajomości...jesli masz za kilka lat ja zdradzic i jako głupie wytłumaczenie powiedziec ze miala wiecej partnerów seksualnych od Ciebie i chciałes spróbowac z inna jak to jest to..lepiej teraz sie rostan...i wyszalej albo poszukaj dziewczyny wymarzonej takiej jakiej chcesz...zycze powodzenia...

to prześpij się z sześcioma innymi i bedzie po problemie ;-)

Gość zona nie moze byc przechodzona
i nadmiernie uzywana