Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarrrlot

kot nie chce pić!

Polecane posty

Gość szarrrlot

moja 2 miesieczna kotka nie chce nic pic, po mleku ma biegunke wiec nie daje, weterynarz zalecil kefir i wode ale ona tego nie chce pic, je normalnie ale nie pije co robic?

Gość szarrrlot
no ona je caly czas tylko mokry pokarm suchego nie chce ale pic chyba tez cos musi?

jak będzie bardzo chciała to się pewnie wody napije... powinno wystarczyć żeby stała miseczka mój kot jak je tylko puszki to nie wpada na pomysł picia wody a jak je suche to już tak :D

Pewnie podpija ze zlewu lub umywalki.Koty nie potrzebują dużej ilości wody.Nie martw się,tak samo jest jak terrorysta odmawia pożywienia.Drapieżniki tak mają.Mleka mu nie dawaj,śmietana będzie lepsza,ale jeśli znowu będzie miał biegunkę to znaczy,że nie może takich rarytasów.

Gość kotkowa666666
powiem tak katy pija a nawet mozesz tego niewidziec bo moze to byc woda ze zlewu albo wanny!!! ja juz przyuwazylam moja kociczke jak zlizuje krople a mozesz tez sprobowac dac jej wode niegazowana moja pije tylko taka kranowy z miski i przegotowanej niechce !!!

Ja mu,za radami z forum,wodę mineralną dobrej jakości,a on wodę z brodzika po kąpieli😠spijał.

Gość do picia się nie namawia
...to podstawowe przykazanie dobrego wychowania. Każdy pije, ile może. Nie wolno przymuszać!

Gość szarrrlot
ale on chyba wcale nie pije bo nic z miseczki nie ubywa:o moze ja jestem przewrazliwiona bo wczesniej mialam psa i chliptal z litr dziennie