Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ew-ta

PASKUDNA CERA NACZYNKOWA + MIESZANA

Polecane posty

Mam paskudną cerę. Niedość,że mieszana to jeszcze naczynkowa, pełna zaskórników i skłonna do przesuszania. Byłam z tym u dermatologa i przepisała mi ISOTREXIN i ACNEROXID,ale boję się tego używać,bo wiem,że mają silne działanie złuszczające. Ostatnio używam emulsji GALENICA i jest super,bo nie pojawiają się rzadne wypryski. Co natomiast przy mojej cerze poradzić na naczynka? Barzdzo trudno jest dostać odpowiedni krem,nawet w aptece. Trudno także znależć krem ochronny,a zbliża się przecież zima. Zastanawiałam się nad zakupem kremów z serii ANEVE. Od kilku dni używam GALENICA na noc a w dzień stosuję PERFECTĘ do cery naczynkowej mieszanej, tylko,że ten krem nie nadaje się pod makijaż. Jestem załamana. Nie wiem co robić,bo mimo tego,że mam dopiero 25 lat to moja skóra robi się fatalna. Nie pomaga już nawet makijaż. Błagam o pomoc. Jeżeli macie podobne problemy to jestem ciekawa jak sobie z tym radzicie.

Gość lisiczka_ruda22
nie mam podobnego problemu ale na twoim miejscu poszlabym do jakiegos dobrego gabinetu kosmetycznego poniewaz kosmetyczka obejrzy twoja skore i posiada odpowiedni sprzet zeby cos zaradzic. do tego doradzi kosmetyki do domu krem itd. trzeba ta skore oczyscci kilka razy ale oczywiscie jak skore naczynkowa a potem twoja pielegnacja w domu, zadbaj o to poki czas