Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idylla273

3 pytanka do kobietek depilujących się po brazylijsku

Polecane posty

Gość idylla273

1) Jak radzicie sobie z wrastającymi włoskami?Na nogach mi nie wrastają bo często robię peeling,ale przecież nie mogę tego zrobić "tam" :O 2) Czy jak Wam odrastają włoski to przez jakiś czas je "hodujecie" żeby odrosły do długości,przy której będą się nadawały do depilacji,czy też jakimś cudem usuwacie je od razu jak tylko się pojawią? 3) Co robicie żeby nie swędziało jak odrastają??

Gość lisiczka_ruda22
1.robie tam delikatny peeling, w "bezpiecznej"odleglosci.mozna tez masowac pod wlos 2.nie czekam dluzej niz 3dni 3. nie swedzi bo nie zdazy tyle odrosnac

Gość Może macie
Jak depiluje sie po Brazylijsku? Depilatorem? Woskiem? Pls prosze o odpowiedz bo zalezy mi na dobrej metodzie. PS Czy usuwacie równiez wloski miedzy posladkami?

Gość lisiczka_ruda22
ja robie to maszynka gillete dla kobiet i zelem bezzapachowym do golenia. a miedzy posladkami maz pomaga:P do wosku nie mam sily i a nie bede sie wypinac przed kosmetyczka, poza tym nie wytrzymalabym z bolu bo jestem wrazliwa

Gość idylla273
3 dni??!!O rany,myślałam że to wolniej odrasta! :( A czy po tych trzech dniach są już na tyle duże że da się je usunąć?I jaką w ogóle stosujesz metodę?Ja chyba zdecyduję się na pastę cukrową

Gość idylla273
A,skoro maszynką to nic dziwnego że nie wrastają i szybko odrastają.Ja bym się na pewno cała pokaleczyła maszynką,z moim szczęściem.... :P

Gość lisiczka_ruda22
ja juz po 3dniach mam tak 3mm niestety. od maszynki tez wrastaja. od wosku chyba namniej wrastaja. myslisz ze dasz rade sama pasta cukrowa? lono gole maszynka gillete na rozowa z wymiennymi ostrzami a blisko dziurki ta malutka jednorazowa bo jest mniejsza.

Gość idylla273
Nie wiem czy dam radę,to będzie mój pierwszy raz,ale właściwie dlaczego miałabym sobie nie poradzić?

Gość tak naprawde
ja usuwam wloski codziennie przy wieczornej kapieli. odrosty sa tragiczne.miedzy posladkami tez

Gość Invi
idylla273 -> pogadaj ze mna, ja kilka dni temu mialam depilacje brazylijska, bo wlasnie tez chcialam na Pierwszy Raz mniec gladziutko:)

Gość Invi
I to mialam ta depilacje pierwszy raz.

Gość tak naprawde
tylko maszynka, nic nie wrasta i jest gladko. gole tylko na mydlo , potem przy pachwinach spryskuje perfumami a miedzy uda i na wargi wcieram delikatny balsam z masla kakaowego.robie to od 13 lat i jest w porzadku

Gość lisiczka_ruda22
to opowiedz jak wytrzymalas i wogole wrazenia

Gość idylla273
Maszynka u mnie odpada,bo jak podgalam nią bikini rano to wieczorem skóra jest już szorstka od odrastających włosków,a czasem mam podrażnienia i krostki :( Invi a jaką ty metodą się depilowałaś?

Gość Invi
Bylam u kosmetyczki i woskiem mi depilowala.

Hmm a ja może sprobuje pasty cukrowej tylko nie wiem czy będę na tyle sadomasochistyczna by samej się tak okaleczyć ;) Ale sprobuje, do tej pory goliłam się maszynką ale nie lubię, bo po 1 dniu są okropne odrosty i muszę czekać z tydzień żeby znów się ogolić :o