Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia 30

opalata za przedzkole pomozcie-blagam

Polecane posty

Gość natalia 30

mialam zapalcic do 15 tego wrzesnia 200 zl za przedszkoe, jednak firma meza sciemnia z wyplata nawet nie wiem kiedy bedzie nie zaprowadzam dziecka do przedszkola bo mi wstyd-jak myslicie czy dyrekcja sie zgodzi by pozniej zaplacic?

Gość mkliop
idz do dyrci to ci pozwoli pozniej zaplacic,wiadomo ze glupio ale nie masz wyjscia

Gość hm...............
jestescie w prywatnym czy publicznym przedszkolu, tak z ciekawosci?

Gość natalia 30
niepubliczne przedszkole a czemu???

Gość hm...............
zastanowilo mnie to 200 zl;) mam pytanie, czy niepubliczne tez sa tak przepelnione jak te zwykle? chce poslac do niepublicznego swoja corke, a nie znam nikogo, kto mialby swoje dziecko w niepanstwowym. jestes z niego zadowolona?

Gość natalia 30
teraz 200 nbo komitet trzeba zaplacic a tak to kolo 160 bedzie nauczycielki nieciekawe ale syn zadowolony a co myslisz z ta platnoscia bo naprawde nie wiem co robic i nie bylam nigdy w takiej sytuacji

Gość hm...............
mysle ze spokojnie sie dogadasz, ustal tylko moze jakis termin, do ktorego zobowiazesz sie zaplacic, bedziesz bardziej wiarygodna i konkretna. nie pozbeda sie kury ktora znosi zlote jajka, bez obaw;) a nie macie mozliwosci pozyczyc od rodziny? no cos ty, dobrze bedzie, nie ty pierwsza i nie ostatnia;)

Gość natalia 30
no wlasnie nie mam bo maz nie dostal jeszcze wyplaty za sierpien a ja mam mala wypalte i starsza corka w gimnazjum wiec wszystka kasa poszla na rozpoczecie roku szkolnego i tak musialm pozyczyc kase od rodziny bo nie jestem w stanie zyc z tychg groszy dwa miesiace dzieki za rady

Gość hm...............
dogadasz sie, trzymam kciuki;) nie w takie tarapaty ludzie popadaja;) powodzenia!