Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanek

i co teraz?

Polecane posty

Witam, spotykam sie z pewnym chlopakiem juz dosc dlugo. Temu chlopakowi strasznie zalezy na mnie i w ogole, a ja sama nie wiem, traktuje go niezbyt powaznie. Charakter ma w porzadku, gorzej troche z wygladem, co mnie troszke przeraza... Czy to jest normalne? I czy mi kiedys przejdzie i nei bede zwracala na to uwagi? A moze odrazu dac sobie spokoj? Sory ze sie rozpisalam ale czekam na odpowiedzi;)) pozdrawiam

spotkaj sie pare razy. zobaczysz sama jak jest. tylko nie pedz za daleko bo potem sie od CIebie nie odczepi jak sie zaangazuje. najlepiej spotkania pro przyjacielskie.

nio wlasnie w tym problem, juz to poszlo za daleko:( glupio sie czuje w jego towarzystwie na ulicy. czuje jakby wszyscy na nas patrzyli i mowili do cholery gdzie ta dziewczyna miala oczy chodzac z takim! to mnie najbardziej martwi, bo tak koles jest fajny jest tylko to male ale...

hm z tego co piszesz wywnioskowac mozna ze jest zle i nic z tego nie bedzie. chyba ze zainterweniuj troche z jego image:P idz na zakupy jak masz mozliwosc fryzjer. niewiem co w nim jest takiego nie tak ze jestes wrecz przerazona. nie ten to inny. nie tworzy sie zwiazkow na sile. Nie miej wyrzutow sumienia , kazdy moze komus nie odpowiadac.

mhmm tu by chyba tylko kosmetyczka mogla cos poradzic. on ma tradzik i przerozne slady po nim... ale ja go w zyciu tam nei zaciagne:((

to fakt niezrecznie ... no i jak go potemolejesz pomysli ze przez to od razu:(

to straszne, skreslac fajnego faceta z powodu takiej pierdoly... swoja droga, to choroba, sa na to lekarstwa, podsun mu jakies ulotki

;-) to nie jest pierdola ? pytanie brzmi czy on Cie pociaga chociaz troche fizycznie ... nie mowie o charatkerze jezeli nie albo slabo to mozesz zapomnic tylko sobie biedy narobisz.

zgodze sie w sensie zdrowotnym to nie jest pierdola, przy tworzeniu zwiazku pewnie tez moze przeszkadzac ale wyobraz sobie, ze spotykasz go za rok, on nie ma tradziku, wzglada super, nadal jest tym samym fajnym kolesiem, i nie chce Cie znac... nie bedziesz zalowac, ze nie dalas mu szansy?

ale skoro sprawy zaszly juz za daleko? to moze jednak cos sie swieci? po prostu szkoda mi chlopaka, zostanie zraniony, zacznie ranic innych, a potem sie dziwimy skad na swiecie jest tylu palantow