Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delirykkk

ale mam delirke-pomocy

Polecane posty

Gość delirykkk

chlałem chyba ponad tydzien teraz mam delire wziełem jak narazie Hydroxyzinum moze pomoze a wy jak sie leczycie?

Gość sok z całej cytryny
plus mocna kawa

Gość Wapno
+witaminka C + sex + woda z pod ogorkow albo kapusty

Gość delirykkk
ludzie ja nie mówie o zwykłym kacu!!!! ja mówie o ostrym zespole odstwieniowym:(

Gość no to już
na detoks się zgłoś

Gość najlepiej
jak ci dziewczyna wszystko z krzyza sciagnie z polykiem :classic_cool:

Gość delirykkk
zespół odstaweiniowy ponad tydzień chlałem na ostro czesto mam takie zaskoki od wielu lat

Gość delirykkk
majaczenie drżenne (delirium tremens) - trwa do 7 dni, charakteryzuje się zaburzeniami orientacji, lękiem, omamami, zwykle mikrohalucynacjami. Majaczenie drżenne często występuje po nagłym odstawieniu alkoholu, w przebiegu różnych stanów chorobowych, po operacji. Dawniej często kończyło się zejściem śmiertelnym. zespół Korsakowa, w którym występują objawy otępienia z daleko posuniętymi lukami pamięciowymi wypełnionymi konfabulacjami. Towarzyszy im zapalenie wielonerwowe. halucynoza alkoholowa, objawiająca się najczęściej omamami słuchowymi o nieprzyjemnej i wrogiej dla pacjenta treści, obłęd zazdrości (zespół Otella), występujący najczęściej u mężczyzn. W obrazie klinicznym dominują urojenia niewierności małżeńskiej, często o absurdalnej treści. upojenie patologiczne - krótki, przemijający stan psychozy połączonej z agresją, nagłym brutalnym wyładowaniem ruchowym oraz niepamięcią całkowitą lub częściową, kończy się zwykle snem terminalnym. Z innych psychoz alkoholowych można wymienić: upojenie na tle patologicznym, depresję alkoholową, stany głębokiego otępienia.

Gość delirykkk
Zespół abstynencyjny – są to przykre doznania psychiczne oraz fizyczne, które pojawiają się po odstawieniu środka uzależniającego. Do typowych objawów należą: niekontrolowane drżenie mięśni, tiki nerwowe, mdłości, przyspieszona akcja serca; a w warstwie psychicznej - stany lękowe, depresja, poczucie ogólnego rozbicia. Nie mylic z kacem!

Gość to moze zapal
jakies ziolo dla odmiany :D

Gość było tyle pić
skoro nie możesz tak długo pic, to może wartałoby w pewnym momencie przestać??i zakończyc np na mniejszej ilośći?? ja ostatnio byłam na wakacjach gdzie wszyscy pili pełny tydzień, nie powiem, bo ja tez w to sie wdrożyłam, ale po tym tygodniu potrzebowalam ejdnego dnia, aby dojśc do siebie...nie powiem, bo nie wiedziałam, że mam az takie mozliwości, jak na swoja posture i to, że jestem babą... nie ma sie czym chwalić, ale zeby delirka? ja brałam : potas, magnez, wapno na odczulenie, piłam dużo wody... powodzenia...

Gość było tyle pić
uzalezniłeś sie w tydzień?? to Ci wspólczuję

Gość monner
nic tu kurw. nie wiecie jakie tempe osoby tu odpisuja ktos ma problem zycia lub smierci a wy sie z niego smiejecie niech was to kurw spotka

Gość gość
Najlepiej wziąść relanium. Niestety nie każdy lekarz przepisze przed 50 rokiem życia. Na początek potrzebne jest odwrócenie uwagi od problemu. To nic innego jak manipulacja własną psychiką. Pomyśl o czymś, co nie ma związku z twoim codziennym życiem, problemami.,otoczeniem. Pomyśl o tym gdzie chciałbyś być. Daleko stąd, prawda? Właśnie tam się udaj. Wierz mi że pomoże. Umysł człowieka jest tak zaprojektowany że da się go kontrolować. W zasadzie nie jest to proste ale sprawdzone. Umysł da się ustawić tak by nie było w nim haosu. Powiem najprościej jak jak potrafię -Myśl o miejscu którego nie znasz

Gość gość
kąpiel mi pomagla gorąca i rower