Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexandra18

Chlopacy! Ilu z was ma krotkie napletki?

Polecane posty

Gość alexandra18

Chlopacy! Ilu z was ma krotkie napletki? Ciekawa jestem jak to jest. Mysle ze wiele dziewczyn tez to zainteresuje

Gość gfdgfd
ty lepiej sie zainteresuj czyms normalnym, a nie pierdołami

Gość alexandra18
to chyba nie pierdola!!? Zwlaszcza dla was. Poprostu jestem ciekawa

Gość Jagodazlasu
chłopacy i już mnie nie ma. Dziewczyno co to za nowosłowa.

Gość anitka21
z moich obserwacji wynika, ze jest ich calkiem sporo, ale napewno mniej niz tych z dlugimi napletkami. Wiem od mojego chlopaka (ma wlasnie krotki), ze niektorzy sie wstydza takiego penisa sadzac, ze i nam sie nie bedzie podobal, a i widzac u innych chlopakow dlugie napletki bywaja zalamani. To przechodzi po pierwszych kontaktach z nami. Dlatego tez na plazy czy w saunie jest ich troche mniej. Poprostu sie nie pokazuja.

Gość gfdgfd
a co myslisz ze na plazy faceci pokazuja swoje peny? LOL.OD razu by sie policja takim zajela

Gość do dziewuchy
potrzebny ci krotki napletek , jedź na daleki wschód , nie mieszaj w napletkach , zajmij sie swoją "przedzialką" nie będzie czysta dziewucho

Gość mariusz1990
Anita ma racje. Ja tez wstydzilem sie tego okropnie. Na szczescie do czasu. Teraz sobie mysle ze jestem szczesciarzem. Ilu takich jest? Trudno powiedziec, ale chyba calkiem sporo. Oczywiscie krotki nie znaczy jednakowej dlugosci, sa takie ktore sa stale samoczynnie zsuniete ponizej zoledzi i takie ktore odslaniaja tylko czubek zoledzi. Oraz wszelkie stadia posrednie.

Gość alexandra18
to dziwne, ze jak tylko dziewczyny zaczynaja cos pisac o penisach to znajduja sie chlopacy nawolujacy do porzucenia tematu. Niby dlaczego nie mialybysmy na forum, tak jak wsrod kolezanek mowic o tym. Wy robicie to samo. Wydaje mi sie ze to dobrze ze chcemy czegos wiecej wiedziec o was?

Gość kostek18
wsrod moich pieciu kumpli dwoch ma krotki napletek. Nikt z tego nigdy nie robil sensacji, ani pozytywnej ani negatywnej. Mysle ze taka jest proporcja w naszej populacji.

Gość Snuppy
dobrz ze dziewczyny chca wiedziec wiecej o naszej fizjologii i anatomii. Nie bedzie jak w XIX wieku, ze dziewczyna na widok penisa mdlala z przestarchu. Ja mam napletek odslaniajacy sam czubek zoledzi.

Gość mama p
O i niby jakaś pierdoła dla niektórych, a dla innych problem Mój synuś ma 14 miesięcy i urodził się właśnie z tym malutkim brakiem pedjatra w szpitalu powiedziała, że w wieku ok 3 lat trzeba bedzie coś tam zrobić operacyjnie. Przeraża mnie to, że ktoś matam coś ciąć, naciągać .... Czy ktoś wie coś o takim zabiegu i czy można go uniknąć, Czy może go zrobić żeby mój mały facecik kiedy dorośnie nie czuł się gorszy - wolałabym z ty mni nie robić

Gość tata s
Moj synek urodzil sie z takim krotkim napletkiem. Ja mam zreszta taki sam. Cala mlodosc sie tego wstydzilem i mialem opor przed kontaktami z dziewczynami. Teraz mysle ze nieslusznie, ale wtedy to byl dla mnie gigantyczny problem. Zdecydowalem z zona, ze dokonamy operacji i synek ma teraz napletek oslaniajacy cala zoledz. Czy dobrze? Trudno powiedzec? W kazdym razie, jesli bedzie kiedys chcial to zmienic to ma co. Najgorsze chyba byloby obrzezanie, bo jest nieodwracalne.

Gość sylwia z Wroclawia
ja mialam dwoch chlopakow i obydwaj z dlugimi napletkami....

Gość karolinamilutka
a ja mialam jednego i wlasnie z takim krotkim. i ciekawa jestem jak to jest z takim wlasnie

Gość Alicja25
Drogie nastolatki dobrze, ze pytacie. Ja w waszym wieku bylam zielona jak szczypiorek na wiosne. Wiele sie przez to traci. Co do napletkow to jest taka wielosc form, ze az zawrot w glowie. Generalnie sa rzeczywiscie te co okrywaja cala glowke i te w roznym stopniu okrywajace. i tych drugich jest bardzo, bardzo duzo. Chlopcy rzeczywiscie sie nieco wstydza takich,m ale dla nas kobiet sa one nadzwyczaj pozadane ze wzgledow higienicznych i estetycznych. Ja majac duze doswiadczenie seksualne musze zdecydowanie opowiedziec sie za takimi krotkimi. Nie jestem natomiast zwolenniczka obrzezania. Nie podobaja mi sie takie penisy, a i mozliwosci dla kobiety sa duzo mniejsze. Napletek, nawet krotki, dodaje tez mozliwosci stymulacji.

Gość arekkk
Ja tez mam taki napletek przykrywajacy mniej wiecej jedna trzecia zoledzi, zwykle zreszta sam zsuwa sie ponizej i calkowicie ja odslania. Dziewczyny, czy lubicie takie?

Gość zusssa
z mojego doswiadczenia (sredniego) i rozmow z kolezankami wynika, ze okolo jedna czwrata chlopakow ma takie krotkie. Wszystkim nam sie takie podobaja

Gość ........JURA......U R B A N...
­ ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ JA chodzę bez czapki !!!!!!!! :D

Gość Alicja25
Z druiej strony gdy patrzę na swoje doświadczenie jak seksualne jak gazda z hali spogladający na zagubionego cepra, stwierdzam że za duże napletki mają szczególny urok, bo można w trakcie seksu oralnego załozyć je sobie na głowę, szczególnie jest to wygodne gdy na dworze pada, a tu nagle OZP się trafił :)

Gość paulo1992
Zglaszam swojego przyjaciela. Ma krotki napletek od urodzenia i bardzo sie podoba dziewczynom, za co dodatkowo go lubie!

ja mam napleta co przykrywa mi tylko 1/4 zoledzia, wole taki bo sam nie chcialbym miec zakrytego w 3/4 (Oo) albo calego, wtedy bym mogl miec kompleksy, ale wiedzcie ze plusem takich co pawie w ogole im nie zakrywa zoladzia penisom jest to ze wrazliwosc maja o wiele wieksza :) niz w przypadku takich co prawie w ogole, o obrzezancach nie wspominajac..

Gość PAN PENIS
Ja mialem normalny napletek ale go sobie dodatkowo naciaglem i zwisa teraz podczas spoczynku na jakies 2cm po przykryciu glowki Dziewczyny uwielbiaja sie nim bawic i mu te duzo skorki przesowac i naciagac a i mi sie to podoba, pozatym po tych cwiczeniach moge sie duzej powstrzymac przed wytryskiem a oto chodzi w koncu!!! zeby i dziewcze bylo zadowolone z sexu a nie tylko sie sposcic i dupom obrucic Co Nie!!! MAM RACJE!!!

Gość PAN PENIS
Brzezance i Ci co maja za krutkie sa tak wrazliwi ze jak tylko cipke dotknie glowka to sie sposzczaja jak mlodziki jakie a w sexie nie o to chodzi, no chyba ze sie kos chce miec mnustwo potomstwa to taaak

Gość Marlena 14
A ja powiem, tak... Z kumpelom byłam ostatnio na wakacjach w Chorwacji hotel byl prawie na plazy naturystow, po prostu 2 tygodnie oglądania penisów, starsi faceci głownie mieli krótkie napletki ale najbardziej brechtałyśmy z mlodych chlopców takich po 14, 16 lat którzy mieli obrzezane siusiaki... słodko to wygladało...

Gość mloda15+1
Widzialam na plazy naturystow ze faceci zsuwaja napletek z zoledzia. Zreszta jak facetowi stanie to sam sie zsuwa.

Gość alalalulalalaulaua
"chłopacy" Tak się mówi w Wielkopolsce mój drogi. ;)

Nie tylko w Wielkopolsce. chopiec -- ci chłopcy, chłopak -- ci chłopacy, te chłopaki

Gość Grażyna 42
Ja też byłam na wakacjach na plaży naturystów w Chorwacji i byłam w 8 miesiącu ciąży, więc czułam się nie atrakcyjnie ale chłopcy w wieku 14-18 lat oblepiali mnie wzrokiem i zazwyczaj mieli erekcję, było to słodkie bo mieli całkiem naciągnięte napletki na żołędzie