Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexandra18

Chlopacy! Ilu z was ma krotkie napletki?

Polecane posty

Gość Yeremyasz
Ja nie mam napletka w ogóle - żołądź zupełnie łysa nawet w stanie spoczynku - wstanie wzwodu skóra na trzonie naciągnięta. Podoba się Wam dziewczyny?

Gość duncann
Ja mam bardzo krótki napletek w sumie od zawsze taki miałem. nawet w stanie spoczynku mam główkę odkrytą. W stanie erekcji mam takiego. http://zapodaj.net/f4b63a468198.jpg.html Myśle że duzo facetów też tak ma :)

Gość czemu nie,,
No tak-ele po co robisz z tego jakas sensacje-skoro nam to"wisi"?

Gość Beata49
Mam 49 lat a na plaży nudystów często podglądali mnie młodzi chłopcy, zawsze staram się być zadbana, niestety mam wystające bardzo mocno wargi sromowe, kilku chłopców na plaży patrząc na mnie w ukryciu onanizowało się tak bardzo , że bałam się że pourywają sobie napletki. Pomyślałam sobie wtedy że, kobieta po 40 stce też może być atrakcyjna

Gość gość
nie wierze ze sobie tak trzepali

Gość malgosia 46
Tak, kobieta dojrzała też może podniecać facetów. Ja jestem podniecona na plaży dla naturystów. Mam 46 lat i w Chorwacji wybieram plaże, na których staram się prowokować wyglądem. Jestem opalona, włosy poniżej ramion, jestem wydepilowana w kroczu i na pupie, zawsze sobie lekko wyciągam wargi sromowe aby delikatnie wystawały, paznokcie bezbarwny akryl w motylki. Zakładam kolczyki i bransoletkę na stopy a na deptaku na plaży pomimo 170 cm zakładam buty na wysokim obcasie. Na plaży często podglądają chłopcy, parę razy widziałam jak brutalnie nastolatek może sobie z***********a, też się bałam , że urwie sobie napletek.

Gość Adam 43
Moja żona miała ten sam kompleks, ma bardzo małe piersi w zasadzie ma tylko same sutki. Ma bardzo filigranową urodę i 170 cm wzrostu, więc wygląda jak nastoletnia dziewczynka. Na ostatnich wakacjach byliśmy w Chorwacji, żona była 8 miesiącu ciąży ale byliśmy w miejscowości na granicy plaży dla naturystów. Udało mi się ją namówić aby pójść na plażę dla naturystów. Moja żona najpierw z pewnymi oporami rozebrała się całkiem do naga. Na drugi dzień zrobiła sobie makijaż, ciemne przydymione powieki, duże kolczyki w uszach i bransoletki na rękach i na stopach i na dodatek ubrała sobie szpilki i tak poszliśmy na deptak wzdłuż plaży dla naturystów. Nie było faceta, który by się nie odwrócił za nią a była w 8-mym miesiącu ciąży i miała piersi tylko z samymi brodawkami. Żona mówiła mi, że widziała chłopców, którzy ją podglądają kiedy była na tarasie całkiem nago i musiała się zakryć bo, kilku chłopców tak się onanizowało, że bała się że pourywają sobie z jej powodu napletki na siusiakach.

Gość gość
haa haaa haaa ale bajeczka

Gość bella  86
W 8 msc. ciąży na takiej plaży, może jeszcze tam urodziła, a Ty odbierałeś poród i wszyscy dookoła się tym podniecali. Opowiadania erotyczne możesz pisać, dość dobrze Ci idzie. Umiesz fantazjować.

Gość gościnna25
ale tu jest temat o napletki fiutków

Gość jajs
anitka 21-nie wiem skad tys wziela jakis...wstyd chlopcow z krotkimi napletkami ?????Swoje lata mam i nigdy o tym nawet nie myslalem.Wiem ze s arozne dlugosci ale nigdy nie myslalem o tym kategoriach lepszy czy gorszy i w zwiazku z tym jakis ...wstyd.To jakies urojenia czyjes.

Gość str
Ja lubie pokazywac dziewczym=nom,wiec jak ktoras chce zobaczyc jaki mam napletek,r=to nie ma problemu.strapiony@o2.pl

Gość gość
Ja mam krótki . Widać połowę łebka

Gość bella  86
19:02 pokaż:D

Gość gość
Bella z ochota ale nie tu ;-)

Gość bella  86
No cóż szkoda :(

Gość gość
Bella a może na mailu ? Mogła by dziś być upojna i zmysłowa noc . :-P

Gość gość
To jak bella ?

Gość bella  86
Moglaby być, ale nie bedzie:(

Gość gość
Bella nie wiem dlaczego nie . Ale trudno :-( . Będę musiał sobie sam poradzić ;-(

Gość bella  86
20:18 przykro mi, że Cię zawiodłam:P, dziś też sama muszę sobie poradzić. Pomśl, że daję Ci tam buziaka, dobranoc:)

Gość gość
Buziak ? Dobre i to :-(

Gość gość
2011.05.14 -a czy dziewczęta też tam chodziły i gołymi siuśkami? P.S wy byłyście ubrane?

Gość Darekk87
Autorko a Ty jakie lubisz napletki?Krótkie czy długie?

Gość trwwk11
uważam ze troche dłuższy u mnie bylby ok , inne doznania np tez . Mój napletek prawie nie zaslania żołędzi nawet w stanie spoczynku penisa.. :/ Nie do konca to wygodne z żołędzią odsłoniętą cały czas chodzic. To chyba rzadkie dość . :) Ale widze ze ktos tez tak ma na forum :)