Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laska in love

musi być zakochana

Polecane posty

Gość Laska in love

co powiecie o lasce która zrywa nawet udane związki tylko dlatego, że najbardziej lubi ten pierszy okres w miłosci, kiedy jest romantycznie (???) ... to nie jest mój wymysł! to prawie cytat z tego co mówiła. Nie interesują ją przelotne znajomości i seks z przypadkowymi osobami. Zanim pójdzie z kimś do łóżka musi się naprawde poważnie zaangażować. Zresztą ona lubi ten stan: wariować za kimś i samej doprowadzać kogoś do szaleństwa. Miłość przeżywa naprawdę intensywnie! Ale nie interesuje ją stały związek. Tylko szalona miłość. Każdy z tych biednych facetów, z którymi się spotykała, myślał, że po takich podchodach będą z nią do końca życia. A tu po mniej więcej półtora roku (raz trzy lata - rekord!) w sumie bez powodów laska się odkochuje. A po miesiącu znowu szuka "prawdziwej miłości". Aż mi szkoda tych facetów bo niektórzy byli bardzo porzadni, bo ona się szanuje i nie umawia się z byle kim. Tylko p

Gość Laska in love
Dodam, że mieszka w warszawie, jest ładna, 30 lat., utrzymuje się sama - ale bez luksusów. (cos jeszcze miało być o tej kobiecie... ale szef mnie zagania do pracy, więc, zgodnie z zasadą, że pod pomarańczowym nickiem wszystko piszemy w pierwszym poscie, to co powyżej musi wystarczyć wam za całą historię. Odpowieddzcie proszę. Przeczytam to sobie na koniec dnia. Dzięki.)

Gość bywają i takie
za 10 lat już może taka ładna nie być, a na razie korzysta z życia. Widocznie nie szuka "związku" tylko miłosci. Jak dla mnie - egoistka.

Gość wielkie dzięki ...
hmmmm... po liczbie postów widzę, że jej zachowanie jest uważane za całkiem normalne, więc nikt nie komentuje :) (dzięki Bywają...)

Gość no bo tak to jest najpierw
fascynacja, pozadanie....a pozniej hmmmm no nie tylko faceci nudza sie swoimi partnerkami bywa i na odwrot..

Gość wielkie dzięki...
Ale ona się nie nudzi! To wszystko bardzo udane związki! Dlatego się dziwię że ich nie ciągnie dalej. Zrywa bez powodu (nie mając jeszcze nikogo innego na oku)

Gość komiczne sie jeszcze nie
wpisal?? ;)

czeka na tego jednego jedynego!!!!!!!!!!!!!!!!!! może juz gdzies był....i zaden inny go nie zastapi?????