Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polsko

jak się pozbyć sępa w postaci byłej żony?

Polecane posty

Gość duzo duzo i malo
ona o tym wie od dawna i jakos nie ma problemu aby u nas przebywac i sama wiedziala co ma zrobic aby dostawac pieniadze pozniej ale jej sie nie chcialo wiec teraz wie ze poniesie tego konsekwencje

Gość robisz akryl i nie wiesz
and ? bo nie bardzo rozumiem. Podałaś stronę i co?

Gość mam prosbe bo widze ze
ja mysle, ze tu nie chodzi o to aby przestc dziecku pomagac, ale o to, ze nie mozna w nieskonczonosc podwyzszac allimenty. znam ludzi, ktorych na nic nie stac, bo wiekszosc kasy oddaja dzieciom..i zonie.

ty dużo, mało ...ty mi trochę na ograniczoną osobę wygladasz...

Gość duzo duzo i malo
ty akrylku za to jestes cholernie inteligentna tylko jakos nie umiesz tego udowodnc a szkoda

Gość duzo duzo i malo
na tej stronie masz o alimentach jak nie potrafisz znalesc sama. I tam masz jak wyglada postepowanie . A te studia ty chyba bys chciala skonczyc bo prawda jest taka ze trzeba miec cos w glowie aby je skonczy a nie tak jak ty

no to ty udowodnij że masz rację bo do tej pory tego nie zrobiłaś, a tak w ogóle to która u ciebie godzina może czas na plejsy lecieć, co? Mylisz dziecko z pieskiem...piesek zrobi co każemy to piesek dostanie...

teraz to bym chciala skończyć inne...jeszcze kilka m-cy i skończę. Jak już szastasz stronami to podawaj linki odnośnie danego tematu ...komu jak komu ale dla ciebie szukać nie będę, wolę już bąki zbijać...

Gość duzo duzo i malo
przykro mi ale rozmowa z toba mnie nudzi. Pozatym lubie rozmawiac z ludzmi co maja cos do powiedzenia a nie takimi jak ty .A co ja mam ci udowadniac ? Jak umiesz czytac to sobie sama zobacz

zakrztuś się tymi swoimi dolarami, a na miejscu dziecka to nawet gdybyście na kolanach prosili to złamanego centa bym nie wzięła.

Gość akryl
spadaj malowac paznokcie bo popsulas fajny temat. A mysmy chcialy tylko dowiedziec sie o alimenatch

Gość duzo duzo i malo
ale ona bierze bo ma charakterek mamusi

Gość akryl
a ktos wiec cos jeszcze na tematspraw rozwodowych . Tylko nie akryl bo piszesz brednie

myślisz że będę czytać całą stronę dla twojej przyjemności??? Rozmawiamy o alimentach a ty mi przesyłasz strone ambasady na dowód. Tak ciężko wysłać link? T To tak jakby ktoś się tu na forum zapytał czy wiemy coś o trądziku a ja wysłałabym stronę encyklopedii. JKeśli żądasz precyzji to bądz precyzyjna..

Gość duzo duzo i malo
na pierwszej stronie masz ja wol napisane "roszczenia alimentacyjne" i tam sobie poczytaj .

Gość duzo duzo i malo
czy jak dziecku trzeba pokazac paluszkiem.A inaczej na to nie wejdziesz

Gość akryl
o akryl czyta :):) bo sie ulotnil

Nie chce mi sie czytać wszystkiego-ale na początku pisałaś -ze była żona kontroluje każdy zakup i zada większych pieniędzy-a pożniej piszesz że wy za oceanem-to ciekawe w jaki sposób ona kontroluje te wasze wydatki????????????????????????

Gość adam nn
zastrzelić.