Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciara taka sobie

czas na flircik

Polecane posty

stary, chcesz zadowolić kobietę ale nie wiesz jak to zrobić. Pewnie poczytałeś \"bravo girl\" i tym podobne ale nie bardzo wiesz co z czym. żal mi ciebie jak tak sobie pomyślę, że nigdy nie usłyszysz jak kobieta jęczy z rozkoszy, Jak dobrze sklepiesz małego to może ci zajęczy na dobranoc, ale to wszystko co wywalczysz. Dobrze że cię nie jebnie w twój pusty czerep lovelasie:D:D:D

Ale belkot :/ czuje sie zazenowany... odwalasz tutaj \'kabaret starszych panow\', ale tylko z nazwy. Trudno pogodzic sie z faktem, ze mam wiecej oleju w glowie od pana podrywacza? Co do kobiety to mialem i uwierz, ze wiem jak sie je traktuje i zadowala.

flirciarz, ja się nie czepiam. Ale uważam że nieładnie piszesz takie bluzgi. Spróbuj teochę siłą intelektu przeciwnika i gospodynię tematu na łopatki położyć ;) Wyluzuj trochę :)

Sorry, ale jak mozna uzyc czegos, czego sie nie ma? Pozostaja bluzgi :) Wystarczy poczytac od poczatku jego i moje posty, od razu zauwazysz roznice intelektualna ;) a raczej przepasc ;)

Matołku, idz pokop rowy albo zrob cos innego dla dobra spoleczenstwa, ale nie wyskakuj tutaj z takimi marnymi ripostami na poziomie, ni mniej ni wiecej, gimnazjalisty.

Brak kultury osobistej równasz z twoją intelektualną miernotą??? Ja potrafię się dostosować, a wręcz zniżyć do twojego poziomu, po to żebyś zrozumiał o czym do ciebie piszę. Dziwi mnie to jak mozesz podrywac kobietę nie mając zielonego pojęcia jak ją zadowolić. Wybacz stary, ale nie walenie konia to nie to samo co zrobienie kobiecie dobrze. piszę o tym i uświadamiam cię po to żebyś w życiu nie miał rozczrowań. Powinieneś mi za to podziękować, kmiocie. Cwicz, i jeszcze razćwicz!!!!!!!!! :D:D:D

Poczytaj sobie swoje posty, a potem moje i obiektywnie ocen, kto pisze bardziej na poziomie. I naucz sie czytac - mialem kobiete, aktualnie jestem sam, wiec nie wiem z czym wyskakujesz do ludzi. A Ty umiesz podrywac? Twoim zdaniem wyskoczenie z tekstem \"Czy lubisz byc lizana?\" jest dobrym podrywem na poziomie? Jesli tak, to zgadzam sie - nie mam o tym zielonego pojecia.

Moze dla takiego specjalisty jak Ty 3 orgazmy dane kobiecie przez godzine to malo, ale wybacz, gdzie mi do Ciebie, mistrzu :)

flirciara, widzisz, że moja propozycja nie była wcale zła, a w tym temacie dzieje się wszystko według moich przewidywań i przepowiedni.