Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terev

Chodzicie do klubów w pojedynkę czy w grupie?

Polecane posty

Gość agnesina
Ja chodzilam w grupie (mieszanej lub tylko zenskiej). Raz poszlam sama ale czulam sie niezrecznie.

Gość terev
Ja jestem chłopakiem i chciałbym częściej chodzić do klubów. Mieszkam w końcu w Warszawie, gdzie jest ich duży wybór. Tylko nie bardzo mam z kim chodzić i zastanawiam się, czy chodzenie do klubów w pojedynkę to coś bardzo dziwnego czy nie.

Gość gardenia*
Wcale nie chodzę.

Gość terev
ja też prawie wcale nie chodziłem do tej pory ale chciałbym to zmienić

Gość gardenia*
Po co?

Gość terev
po to, żeby nie siedzieć cały czas w domu, bo to dobijające, chcę wolny czas spędzać jakoś ciekawiej a może przy okazji kogoś poznać

mozesz chodzic sam, zalezy w jakim celu tam chodzisz? tzn na dupy czy tylko coś poderwać :P:P

Gość terev
Jeśli w ogóle nie tylko potańczyć, to tylko "coś poderwać", bo na dupy, to pewnie masz na myśli seks, tak? A kiedy można chodzić samemu, kiedy się chodzi "na dupy", czy "coś poderwać"?:)

Gość terev
a ty komiczne chadzasz do klubów w grupie czy w pojedynkę? i na dupy czy coś poderwać?:)

ja zawsze chadzałem tylko coś poderwać.. jakies szybkie numerki na jedna noc są średnie - tzn jak sie trafi, to moze, moze, ale nie planuje takich rzeczy i nie podoba mi sie sort kobiet, ktor idą na taką zabawe (choc oczywiscie niektore są ok) chadzałem do klubow czesto, swojego czasu.... zazwyczaj z kumplami... teraz tez chadzam, ale niezbyt czesto i z uwagi na fakt posiadania partnerki, ewentualnie poflirtuje niegroźnie sobie, podbajeruje jakąś laske, zeby z wprawy nie wyjsc :P bez dalszych konsekwencji :)

Gość ja juz nie wytrzymam
ze smiechu. Ten komiczne podaje sie za niewiadomo kogo. Pisze jakies bzdety jak to on laski wyrywa ale sadzac po czestosci z jaka pisze wyrywa te laski chyba tylko w swoich myslach. Komiczne zejdz na ziemie.

kolejna moja fanka :P pomiedzy godziną 9 a 18 raczej sie do klubow nie chodzi... a glownie wtedy pisuje na Kafe :)