Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Clara80

zapraszam na mały rytuał

Polecane posty

RYTUAŁ RUMIANKOWY : Wykonuje się go w pierwszy wtorek (DZIŚ 18.09.2007), kiedy przybywa księżyca czyli inaczej pierwszy wtorek drugiej fazy księżyca. SKŁADNIKI szklanka - zwykła najprostsza szklanka bez ucha rumianek (fix) - do kupienia w aptece lub sklepie zielarskim świeca pomarańczowa cytryna Na świecy grawerujemy po jednej stronie - imię , nazwisko,datę urodzenia po drugiej stronie - intencję w jakiej będziemy zapalali świecę czyli albo piszemy : mam wspaniałą pracę albo : znalazłam środki do godnego życia. albo grawerujemy i jedną i drugą intencję Następnie trzymamy świecę w dłoniach i energetyzujemy ją. Aby bardziej zenergrtyzować świecę smarujemy ją najlepiej olejem z oliwek ale może też być jakiś inny olej. Zapalamy świecę. WAŻNE. Ta świeca ma być zapalona w intencji. Czyli w trakcie jak zapalamy świecę wypowiadamy słowa intencji : np. znalazłam środki do godnego życia i koniecznie mówimy niech się tak stanie , tak jest. W szklance zaparzamy rumianek (zaparzamy przez 5 minut pod przykryciem . Następnie podnosimy szklankę na wysokość trzeciego oka i mówimy : \"ten napój pomoże mi w otrzymaniu środków finansowych , potrzebnych mi do godziwego życia. Obdarzy mnie jasnością umysłu i siłami potrzebnymi abym zawsze mogła mieć to , co jest mi potrzebne. Tyle środków finansowych jakie są mi potrzebne , do utrzymania mnie i moich bliskich. Proszę wszystkie pozytywne energie aby skoncentrowały się w tym napoju abym otrzymała wszystko to o co proszę. Dziękuję \" Do napoju dodajemy trzy krople cytryny. Wypijamy napój do końca. sam rumianek przekładamy do chusteczki higienicznej i zakopujemy w ziemii. Świecę która się dopali oraz zapałkę którą podpalaliśmy świecę również zawijamy w chusteczkę i zakopujemy w ziemii. Powodzenia

Gość BURN THE WITCH
BURN!!!

Gość Cesarz Jósef
Kołtuństwo i zabobon

nawet mnie nie znasz i piszesz obelgi.pamiętaj tylko ze jak sie komuś źle zyczy to potem to powraca ze zdwojoną siła.ja nie oceniam ludzi gdy ich nie znam.poza tym nie zajmuje sie takimi rzeczami a ten rytuał rumiankowy wpadł mi rece przez przypadek.ale co ty mozesz o tym wiedziec!

jeszcze nigdy źle o nikim nie napisałam na tym forum i jest mi cholernie przykro że mimo ze nic złego nie zrobiłam to czytam takie straszne słowa w moją strone.Czasem takie słowa najbardziej bola

Gość a nie lepiej po prostu
wyrzucić z umysłu wszelkie złe myśli, zazdrość, zawiść? powtarzać sobie codziennie, że życie, które mamy, jest darem i wykorzystamy je jak najlepiej? popracować trochę nad sobą trzeba...

Gość merypla
zrobcie i powiedzcie czy dziala:P

wiecie co, mam gdzieś kulturę i dobre wychowanie. Walcie się wszyscy na ryje. Z Wami się inaczej nie da rozmawiać. Banda idiotek. Żegnam ozięble!

Gość merypla
ja mowilam powaznie :O

kurcze ktos sie podszywa pod moj nick przepraszam za nie swoje słowa jestem w szoku ze ktos moze sie podszyc pod czyjs staly nick

*Diamentowa Dziwka* moze i masz racje pewnie probuja w ten sposob urozmaicic sobie zycie bo w tamten nie moga

faktycznie ale na pierwszy rzut oka wyglada identycznie i gdy ktos czyta to nie przyglada sie jak jest napisany nick tym bardziej ze wyglada \"identycznie\"

znam ten rytuał, podawała go wróżka na itv - Magda Rutkowska- bardzo miła Pani. To jest rytuał na finanse. Znasz jeszcze jakies jej rytuały?

nie, tylko ten jeden. nigdy w życiu nie robiłam takich magicznych rzeczy a ten rytual wpadł w moje rece przypadkiem.

Gość a penis ci przypadkiem
w ręce nie wpadł :o

no bo te rytuały to geniusze odprawiają. Słyszałam, że Einstein to by teorii względności nie wymyślił, gdyby nie rytuał rumiankowy :o

Gość gość
On się sama burn, jak tak poleje świecę oliwą. Nie róbcie tego przypadkiem.

Gość gość
Ja z całego serca polecam pewną panią. To solidna "czarownica" i zna się na rzeczy, nie naciąga, nie obiecuje, że na 100% zadziała jak większość, później człowiek się łudzi, a tu zero efektu. Pani Teresa dała mi około 70-80% procent szans na powodzenie, dodała, że on już nie ma dla mnie uczuć itp. ale i tak się zdecydowałam i teraz nie żałuję, chociaż na efekt przyszło mi czekać 3 miesiące. Miałam z nią bardzo dobry kontakt w tym czasie, odpisywała mi na pytania, robiła mi jeszcze wzmocnienie i podawała sposób z krwią menstruacyjną i to chyba dało największego kopa, bo ruszyło błyskawicznie po zrobieniu przeze mnie rytuału z krwią którą mu podałam do wypicia tak jak mi doradziła pani Teresa. Jeśli ktoś chciałby o coś zapytać, chętnie porozmawiam na priv. Mój email: urszula.danielczak@interia.pl