Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleeenkaaa

...

Polecane posty

Gość maleeenkaaa

prezerwatywa + globulka = dobre zabezpieczenie ?? ale czy pewne?? czy globulka nie reaguje z gumkami?? czy moze sama prezerwatywa??

Gość no no no no no no no
Sama prezerwatywa. U mnie wystarcza już od czterech lat :-) a u moich rodziców od 26-ciu :-D

Gość maleeenkaaa
a jak (NIE DAJ BOZE!) peknie;/ ? albo sie zeslizgnie...? boje sie:(( myslalam jeszcze tabletkach anty...

Gość maleeenkaaa
ale nie kochamy sie regularnie... wiec nie wiem czy jest sens stosowac piguly??

Gość bombelek759284644
ja biore pigulki od kilku lat,sa niezawodne,gumki pekaja,nie mam do nich zaufanie,ale chronia przez chorobami i to jest ich plus

tzn jak? raz na 3 miesiące? :) więc niewarto... my stwierdziliśmy, że na gumkach byśmy zbankrutowali,a przyjemność też mniejsza :)

Gość no no no no no no no
Hmmm, pękają, może i tak, nam jak dotąd nie pękła nigdy

Gość maleeenkaaa
no wlasnie bombelek :* czyli co ... czeka mnie wizyta u gina ?? i co mu powiedziec ?? " prosze mnie przebadac i przepisac pigulki?"

chciałabym aby Pan/-i mi przepisał/-a tabletki antykoncepcyjne lekarz będzie wiedział co dalej robić :)

Gość maleeenkaaa
dzieki laski ;)

Gość maleeenkaaa
jeszcze jedno:p prezerwatywa nie reaguje z gumkami?

Gość maleeenkaaa
kuzwa... zakręciłam sie haha :D globulka z gumkami mialo byc:D bedzie bezpieczniej chyba ??

Gość bombelek759284644
a no wlasnie-jak czesto sie kochacie?bo jesli raz na 2tygodnie to pigulki beda dla ciebie byc moze uciazliwe,czasami przy pierwszym opakowaniu sa plamienia,nudnosci....ja nie mialam ale slyszalam o tym:( ale pigulki chronia np przed rakiem szyjki macicy,kazda metoda ma swoje plusy i minusy;)

hm..a z moim G. jak tylko mamy okazję..czasem jest to 1 dzień w tygodniu, czasem 5 dni w tygodniu... ale nigdy nie kończy się na jednym razie tylko minimum 3.. niestety razem nie mieszkamy.. ale są takie plany :D a wtedy oboje po 2 tyg urlopu i z wyra nie wychodzimy hehehehe :D:D:D

Gość maleeenkaaa
my to w sumie tak ze 3-5 razy w miesiacu;/ bo nie ma jak -starzy w domu u niego i u mnie...lipa na maxa :( dzieki Wam ;*

Gość salatkagrecka
mój partner i ja też używaliśmy tylko gumek (Durex, Elite lub Extra Safe)przez 5 lat i nigdy nie mielismy żadnej wpadki z gumkami, a kochalismy sie w kazdy dzien, rowniez płodny i do konca...ale oczywiście , zdarzyć się zawsze może- i zawsze miałam "pod ręką" Postinor by zażyć o razu w razie czego. Liczy się wprawa...najlepiej kiedy zaczyna się stosowac dopiero [najwięcej wpadek w pierwszym roku stosowania], zabezpioeczac sie dodatkowo np.nie wspolzyc w dni plodne,lub poczatkowo uzywac pigulek (jeśli dziewczyna może) no i..nabierac wprawy;) wszystkie pęknięcia to niestety....ale w 99% wina uzytkownika;) ja odstawiłam tabletki po kilku latach..i....libido wrocilo do normy, odzyskałam radosc zycia ;) pozdrawiam! :)