Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

ja juz nie moge moje dzieco od 4 rano spalo dzis tylko 45 minut :( tak to jest tylko ryk:( kiedy to minie??????????? bo ja umre z wycieczenia ,nerwow..........nie wiem moze jestem zla matka :(

Witam napewno nie jestes zla matka nawet tak nie mysl zwyczajnie wychodzi Ci zmeczenie a przy tym i nerwy puszczaja. Moja coreczka teraz ma 20 miesiecy ale pamietam jak miala kolki nic nie pomagalo zaden espumisan pieluchy prasowane itd az kupilam wode koperkowa mialam taka mala butelke od herbatki i przed podaniem mleka bo pila NAN 1 podawalam jej ta wode w malej butelce tz 1 lyzeczke wody koperkowej + 1 lyezcze wody przegotowanej. Dawalam jej to przed mlekiem bo po nie chciala wypic bo juz byla najedzona . Kolki po dwoch dniach od rozpoczecia podawania wody koperkowej przeszly. Wiem ze jest tez super lek Lefax ale tylko do kupienia w niemieckich aptekach pomysl czy nie masz jakiegos znajomego kierowcy Tira moze Ci kupi moj maz jest kierowca i kupowal ostatnio znajomym ale nie wiem ile placil. Glowa do gory i mysl pozytywnie chociaz wiem ze ze zmeczenia kobieta nie ma na nic sily pozdrawiam i zycze duzo szczescia oraz zdrowego dzidziusia pa p.s jezeli bys chciala pogadac to moj numer gg 7406707