Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość embankpytanie

mbank xx

Polecane posty

Gość embankpytanie

wysłałam internetowy wniosek i wiem ze teraz zadzwoni do mnie ktos z mbanku wiec chciałabym sie zapytac was czy wiecie o co bedzie pytał i jak wyglada ta procedura dzieki za info:)

Gość embankpytanie
upup

Gość ale mi to wisi
do mnie nikt nie dzwonil.. powinni przysłać Ci dokumenty ktore musisz podpisac i pozniej odeslac raz jeszcze.. moze teraz cos sie zmienilo!

Gość kaśkuuuu8888
Zadzwoni ale kurier i zapyta kiedy może przyjechać,aby podpisać umowę. Do mnie zadzwonil,pyta kiedy moze przyjechać, ja mowie,że kiedy mu pasuje,a on \"no to bede za 20 minut\" :D

Gość embankpytanie
acha a on tylko dostarczy dokumenty i sobie pójdzie czy bede musiała z nim cos podpisyewac??

Gość kaśkuuuu8888
No on dostracza umowę i pokaże ci gdzie masz podpisać,weźmie to i sobie pojdzie,ja go tam probowalam cos dopytac,ale on jest tylko kurierem i nie orientuje sie w tych sprawach. Dostrcza tez te kody aktywacyjne do internetu itd,wszystko tam opisane co i jak więc poradzisz. Jak on im dostarczy umowę to ci wyslą maila,ze twoje konto jest aktywne,do czasu jak nie dostaną twojej umowy podpisanej konto jest nieaktywne.

Gość będzie pytał
o największego pytonga jakiego ktoś Ci wkładał w pupcię

Gość embankpytanie
acha dzieki:D jak dostane ta umoiwe to pewnie zasypie was pytaniami co dalej ale narazie dzieki:)