Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaś1981

problem - jedno jądro większe a drugie mniejsze

Polecane posty

Gość Michaś1981

dziewczyny czy to by wam przeszkadzało?? co o tym myślicie?? ja mam z tym problem :(

Gość Michaś1981
Ponadto zanik penisa:(

Gość Michaś1981
czasem znosi mnie na lewą stronę :(

Gość andzieek
chłopie, ciesz się, że nie masz ważniejszych problemów. A na coś takiego dziewczyny nie zwracają uwagi.

Gość Michaś1981
Serio? Myślicie, że dziewczyna nie zauważy jak przymocuję sobie sylikonowy wibrator? Pocieszyłaś mnie:) Dzięki:)

Gość nierówno pod sufitem
jak jesteś 1981 rok to masz 26 lat to juz chyba byłeś z nie jedną i wiesz czy im przeszkadza czy nie... Ja od kiedy pamiętam mam mocno niesymetryczne jądra i żadnej to nie przeszkadzało :P

Gość Michaś1981
Teraz jest mi naprawdę przykro:( Ja nigdy nie miałem kobiety:( Czy to takie dziwne?

Gość ciocia dobra rada 001
napompuj sobie mniejsze

dla kobiety to może by nawet przeszło ale dla faceta... Trzeba było iść na studia i do akadmeika, tu nawet z aseksualisty zrobi się zwierzak :P

Gość wy tu se jaja robicie
A chłopak może być chory ... Zapierniczaj do androloga czy urologa ...

Gość ihaha
moj narzeczony ma jedno jadro wieksze drugie mniesze. To normalne. Tak samo u kobiet jedna piers jest wieksza druga mniejsza. Czasem widac bardzo a czasem w ogole. Jestesmy asymetryczni! Nie masz sie czym przejmowac!

to zależy od czego to ma. Ja miałem w dzieciństwie jakiś tam zabieg w tamtych regionach i jedno po prostu nie rośnie bo nie. Przez jakiś czas go nie było w moszni i zapomniało do czego służy. Ludzie to mają problemy... :>

Gość komiczne to ZIELONY
dokładnie koleś :) to normalne :D inaczej byś sobie zgniatał jaja udami :] jadno musi być większe i siła grawitacji zwisa nieco niżej. (stary, naprawdę masz 26 lat? :D) )

Gość whooore
Od czasu do czasu walnij mocno mlotkiem w to mniejsze jadro,gwarantuje ,ze sie wyrowna wielkoscia.

Gość habanaman
NIESYMETRYCZNE JADRA ma ponad POLOWA mezczyzn. Sam kiedys przerabialem ten temat. przyjmijmy ze lewe U mnie ma wielkosc 100 % prawe ma 80 % BO TO ZE JEDNO JEST WIEKSZE po 1 nie oznacza ze ono jest wieksze tylko drugie moze byc mniejsze ;d SPRAWY NIE NALEZY BAGATELIZOWAC tylko udac sie do lekarza, aczkolwiek USPOKAJAM ZE w 95 % przypadkow TO JEST RZECZ DOSC NORMALNA. zdarzaja sie przypadki ze jedno jest np 100% a drugie 150 % pierwszego i tez nie ma to znamion zadnych WODNIAKOW ani nowotworu ani CZEGO SOBIE TAM JESZCZE NIE WYOBRAZACIE. Ale warto isc zawsze na konsultacje, i nie wstydzic sie. Lekarz nie jedne jaja widzial !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hoytira
jeśli taki delikwent połknie załóżmy, piłeczkę do tenisa stołowego, wtedy jak najszybciej musi skontaktować się z lekarzem, bo piłeczka może zejść mu w okolice penisa i wtedy będzie miał trzy jądra

Gość zorientowana
Hej. Lewe jadro jest zazwyczaj niżej położone i większe co jest związane z wollniejszym odpływem krwi , która zalega powodujac ze jest cięższe i opada niżej:)