Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie

ile kosztuje przecietnie alkohol w hurtowniach??

Polecane posty

Gość jeszcze nie

prosze o pomoc!!

wódka Pan Tadeusz 0,5l - 18,50 - wino Carlo Rossi 0,75 l - 16,40 (czerwone 20 butelek, różowe 10 butelek, białe 10 butelek) - Żubrówka 0,7l - 23,80 - Absolut Citron Vodka 0,7l - 36,20 - Rum Havana Club Silver 0,7l - 46,60 - Seagram\'s Gin 0,7l - 27,70 - Brandy St-Remy 0,7l - 37,40 - Krupnik 0,5l - 18,70 - Bols Blue 0,7l - 45,80

Gość jeszcze nie
czy to sa ceny z hurtowni?? A sobieski?? Albo polish wódka??

Gość soplica ok 17 zł

nie wiem czy to ceny hurtowde. warto sprawdzac promocje w hipermarketach. moj kuzyn na wesele kupil bolsa po 16.80 za buletke a gratisowo byl do kazdej butelki karton soku owocowego. jak sie kupuje 100 butelek to nawet te 2-3 zlote robi roznice.

sprawdź ceny w biedronce (tam lkohole sa trochę tańsze) i w makro. Hurtownie sa droższe niz markety (tam czesto zdarzają sie promocje). Pozdrawiam

Gość picio
gdzie kupić tanio alkohol

Ja wiem z doświadczenia że lepiej się rozejrzeć w supermarketach niż w hurtowniach. Często w hurtowni ci każą zapłacić więcej niż na przykład w osiedlowym sklepie by cię wyniosło, ceny są przeróżne. A w hipermarkecie można trafić na fajne promocje, koleżanka dostała za ileś tam zgrzewek wódki jedną dostali gratis, albo właśnie dodatkowe napoje. My sie dogadaliśmy ze znajomymi i znajomą sklepikarką żeby nam zamówiła i wyniosło nas po 2 zł mniej na butelce niż było w macro na promocji i po 3 zł mniej niż znaleźliśmy w najtańszej hurtowni. Jak masz znajomych którzy mają koncesję na alkohol to nawet warto im coś tam więcej odpalić. Mąż nawet jak rozmawiał z osiedlowymi sklepikarzami ile by chcieli za 100 butelek, to uzgadniali czasem lepsze ceny niż w niejednej hurtowni.

Gość irytująca wariatka
rety to wszystko zalezy skad jestes tak wiadomo iż kazdy rejon ma inne ceny. zreszta poszukaj hurtownie i obdzwoń je to bedziesz wiedzieć . tragedia z tymi ludzmi mala samodzielność a jak tu zorganizować weselisko samemu co ....!

Hej wszystkim, fajne ceny są tutaj - to internetowa strona hurtowni alkoholi :-) Kiedyś kupowałam od nich wódkę na wesele, także wiem co piszę, nie było żadnych zastrzeżeń, a do tego mają jeszcze Klub Korzyści :D michalowski(kropka)com.pl/218-klub-korzysci-5?nocookie. Myślę ze warto się zastanowić :D

Gość gość
jak masz duze rabaty to dodaja gratis po posilku :P

===> Zainteresowanych zakupem alkoholu na wesele, zachęcam do kontaktu. emil_1@o2.pl - wysyłam cennik wódek czystych. Jeżeli macie jeszcze jakieś preferencje co do wina, alkoholi mocnych whisky, likiery itp proszę o kontakt przygotuję atrakcyjne ceny i zapewniam wysoką jakość. Pracuję w branży więc doradzę, oczywiście źródło legalne - paragon / faktura. Pozdrawiam

Gość gość
no to z tego wszystkiego polecam zajrzeć na stronę Wódek Weselnych http://www.wodkiweselne.pl/ bo niewiele ceny się różnia od tych z hurtowni, a jednak wygląd butelek bardziej zachęca (smak alkoholu też jest dobry)