Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupupu

French - skad wziac paski?

Polecane posty

Gość upupupupu

No dobra..nie smiac sie..mam 24 lata i zawsze obgryzalam paznokcie, wiec wiedza dotyczaca paznokci jest dla mnie wiedza tajemna. No ale..czas sie wziac za siebie..tylko gzie kupic te paski do frenchu? Pytalam w paru sklepach, ale nie ma. Jestem z W-wy. Z gory dzieki za pomoc!

Gość upupupupu
Dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki! a jaki wybor:) Super! juz stracilam nadzieje.

Gość upupupupu
Dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki! a jaki wybor:) Super! juz stracilam nadzieje.

Gość padnę i nie wstanę
przede wszytskim to pójdź sobie raz czy dwa na manicure do kosmetyczki i przypatrz się jak ona maluje. potem zacznij próbować sama, i bedzie dobrze, zapomnij o paskach. są zbędne

Gość upupupupu
Mowisz, ze mozna to zrobic bez paskow? Respekt..

Gość padnę i nie wstanę
mówię :) naprawdę luzik - na początku męczyłam się z paskami jak głupia, klęłam na czym świat stoi. i kidyś poszłam do kosmetyczki na french - popatrzyłam jak ona to robi, spróbowałam w domu. najpierw szło wolno a teraz mogę sobie francuski zrobić w 10 minut siedząc wieczorem w łóżku :D naprawdę, paski są zbędne :)

Gość upupupu
Kurcze, no niezle. Dla mnie to niepojete! Przeciez nie da sie tego rowno zrobic. Haha..zdradze Wam sekret: poniewaz nie dostalam paskow, myslalam ze mi to wyjdzie z tasma klejaca :)

Gość upupupu
padne i nie wstane - a jak to robi kosetyczka? Jak Ty sobie potrafisz zrobic french? Sprobuj opisac.