Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie stac mnie na studia tam

POMOŻCIE..!!!!

Polecane posty

Gość nie stac mnie na studia tam

DOstalam sie na studia dzienne do innego miasta niz to w ktorym mieszkam. Mam jednak powazne problemy finansowe i chyba nie bedzie mnie stac na te studia:( to jest jakies 200 km ode mnie.. Jezeli uczelnia z mojego miasta miala na ten kierunek na ktory sie dostalam te same wymagania co uczelnia renomowana do ktorej sie dostalam to czy jest mozliwosc, zeby sie tam do kogos zglosic w moim miescie i poprosic o przyjecie???? :(

Może nie powinnam tego mówić, ale chyba powinnaś myśleć o tym wcześniej. Jeśli w Twoim mieście są jeszcze wolne miejsca na interesującym Cię kierunku to nie czekaj, tylko tam biegnij. Bo rozumiem, że kredyt studencki, czy praca w tamtym mieście chociaż w weekendy nie wchodzi w grę?

Gość ale to wyszlo teraz
takze nie mialam na to wplywu wczesniej:(

Gość posluchajj
a moze po prostu zlozysz podanie o stypendium socjalne? zawsze sa takie pomoce, a w dobrych uczelniach to juz w ogole dosc duzo sie dostaje w slabej sytuacji materialnej a moze kredyt studencki, ktory splacisz jak skonczysz studia i zaczniesz prace?? ni rezygnuj, moze jakos sie uda...

Gość ale to wyszlo teraz
nie da rady, nie dostane stypendium. moi starsi maja w papierach brutto niezle dochody ale mam problemy i te pieniadza pojda na co innego. a i tak ich niewiele jest co miesiac:( nie wiem zobacze:(

Gość ale to wyszlo teraz
moze sie uda.. dziekuje za zainteresowanie🌻