Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziares1

Zajazd pod Jaworem Pruszków

Polecane posty

Poproszę o wszelkie onformacje na temat Zajazdu po Jaworem w Pruszkowie. Jaka cena, jedzenie, obsluga, wszystko .

Z pytaniem o cenę i jedzenie najwłaściwiej jest zadzwonić do zajazdu. Skąd my to mamy wiedzieć?

O cene- zgadzam sie,ale o jedzenie- chodzi mi o opinie innych osob,ktore mialy okazje sie tam bawic na weselu.Wiadomo,ze wlasciciel bedzie zachwycal pod niebiosy

Gość Mez1996
Zajazd jest fajny , obsługa miła. Żarcie niezłe nie do przejedzenia , świeże i soczyste. Super imprezki.

Będę tam na weselu w styczniu 2008 to dopiero bede mogła wyrazić swoją opinię

Gość ja teżżżżżż
Ja też tam będę w styczniu 2008. W drugiej połowie. Wtedy podzielę się uwagami.

Gość ja teżżżżżż
Czyżby 19-go? :)

Gość tosikono
ta sala jest super!!!jedzenie extra do bólu wystrój super, obsługa tez a właścicielka to babka z którą da sie wszystko negocjowac i dogadac

Gość Mezo1996
Tak jak mowie jedzenie jest super cena troche duza a obsłoga swietna

Gość ja teżżżżżż
I jak Nullka? Byłaś teraz w sobotę na weselu na Miodowej? Może się widziałyśmy:) Ja jestem bardzo zadowolona z tej sali - jedzenie mi smakowało i było go dużo, obsługa też w porządku. W skali 1-5 daję 4,5.

Gość agatekw
a jak łazieneczki??? nie za mało ich??? ja mam ta swoje wesele w maju przyszłego roku i jestem ciekawa jak to wszystko wygląda:)

Tak byłam tam na tym weselu wiec napewno się widziałyśmy :-) Mi też bardzo się tam podobało - smaczne jedzenie , super sala a łazienki tez bardzo ładne (odpowiedź na poprzedniego posta) Chociaż dla mnie łazienka nie była tam najwazniejszym miejscem ;-) Była czysta i schludna więc czego chcieć więcej Ps. Pyszneeee były ciasta i wiejski stół mniamm

Gość słodyczek
Ja mam wesele w 2010r w czerwcu. Sama zastanawiałam sie nad tą salą i chyba się na nią zdecydujemy. Po rozmowie z jednym z braci-właścielem, dowiedzieliśmy się, że oni (2 braci) zajmują sie organizacją wesel od wrzesnia 2008.Wczesniej biznes prowadziła matka. Ja z moim narzeczonym bawiliśmy się tam na weselu w październiku tego roku, czyli juz po przejęciu ``władzy`` przez braci. Od strony GOŚCI nie zauważyliśmy żadnych niedogodności i problemów. Wszystko było ok, naprwadę! Pojechałam do mojej koleżanki (na której weselu się tam bawiliśmy) i wypytałam jak to wygladało od strony organizacyjnej. powiedziała mi, że nie było żadnych większych kłopotów i że ogólnie jest zadowolona. W skrócie, oto co mi powiedziała: Plusy : * pyszne jedzenie * wszystkiego pod dostatkiem- jedzenie, napoje * duzo jedzenia zostało, zabrałaby ale poszło na poprawinach poprawiny za darmo (ona akurat umówila sie tak z właścicielka, więc bracia przyjeli to do wiadomości i poprawiny wyprawili za darmo) *przepyszny tort, który jest w cenie Minusy: * kwiaty na stole Państwa Młodych miały byś żywe-były sztuczne *mieli sie dogadać co do ceny przedłużenia poprawin- w rezultacie okazało się że stawka to 1000zł/h !!!!!! * całość wesela płatna 14 dni przed weselem W podsumowaniu: wszyscy naprawe doskonale się bawili, Państwo Młodzi zadowoleni i goście tez. Sama nie wiem co mam zrobić..podpisać umowe czy nie... Napewno dołączymy aneks, w którym zabezpieczymy się przed różnego rodzaju możliwymi "problemami".Napewno nie zapłacę cełej kwoty przed weselemto jest warunek podpisania umowy!! Tak naprwde to nie słyszałam innych negatywnych opinii o tej sali jak tylko posty Licho... jeżeli ktoś może coś mi doradzic to czekam...

Gość jola22
uważajcie na ten zajazd bo możecie zostać na lodzie. Miałam zarezerwowaną imprezę we wrześniu i okazało się że panowie mieli dwie umowy na ten sam dzień.

Gość mahte
Mama pytanko, podpisałam umowę wstępną na wesele , w której właściciele chcą 10 dni przed weselem całość za wesele ma się odbyć w 2010 , ale ja chce zapłacić jakąś część pieniędzy przed i po weselu czy mogę sporządzić aneks do tej umowy?

Gość Jola 22
Zawsze można podpisać aneks do umowy, ale obie strony muszą wyrazić na to zgodę . Dlatego tak bardzo ważne jest aby w umowie były zawarte wszystkie szczegóły które nas intersują. Niestety w przypadku nowych właścicieli nie zgadzajcie się na całkowite rozliczenie przed weselem. Jest to dla was jakieś zabezpieczenie.

Gość kruszynka173
Ja ma ślub na kolejowej na Żbikowie (Pruszków) w czerwcu tego roku. W umowie też ma info że całość muszę zapłacić na 2 tygodnie przed weselem. Dla mnie jest to oczywiste że płace przed, bo za coś zakupy itd muszą zrobić. A tak przy okazji macie coś ciekawego do powiedzenia o tej sali??

Gość Iga 21
To jest jakieś chore żeby płacić całość przed wykonaniem usługi. To wy płacicie i wymagacie. Conajmniej 20% rozliczenia pozostawiajcie po weselu. Jeżeli z czegoś się nie wywiążą poprostu nie dostaną kasy. Zleceniobiorcy muszą w końcu zrozumieć że nam żadnej łąski nie robią i dzięki nam mają pracę.

Gość maciejka123
Super sala, bardzo dobra współpraca z właścicielami. Pomimo, że do wesela nie doszło to sposób w jaki \"rozwiązano z nami umowę\" można postawić tylko za przykład innym organizatorom wesel. Pan Paweł (współwłaściciel) nie pozostawił nas samych z problemem, tylko razem z nami szukał kogoś na nasze miejsce .Dzięki temu odzyskaliśmy całą zaliczkę. Gdybym ponownie miała organizować wesele napewno rozpocznę poszukiwania wolnych sal od Zajazdu pod Jaworem.

Witam, miałem tam swoje wesele w grudniu 2008 roku. Wszyscy byli zachwyceni, wszystkie ustalenia były wykonane. Po weselu ledwo co zabraliśmy jedzenie które zostało (tyle go było). * Jeśli chodzi o potrawy są wyśmienite, są w stanie przygotować nawet potrawy regionalne z całej polski. * Napoje hmm odnosząc się do poprzednich wypowiedzi ja np byłem zadowolony że jest to Pepsi a nie Coca Cola. * Jeśli chodzi o wódke, wole sam ją nosić niż myśleć czy to moja wódka czy jakiaś "podmianka" to jast dobre rozwiązanie. * A wracając do poprzedniej wypowiedzi Licho__ ciekawe czy pani nosiła by wódke przez całą noc za mniej niż 250zł? chyba raczej nie! Jeśli chodzi o właścicieli, niby są, ale są mało widoczni. O nic się nie czepiają, dają się poprostu bawić. A jak są potrzebni to pomagają. W tym roku ślub bierze mój brat i też własnie na tej sali! A jeśli chodzi o płatności wydaje mi się że jest to rzecz do dogadania, ale jest to tego typu działalność że wpłata z góry jest jak najbardziej na miejscu (zwłaszcza że jest płacona 7 dni przed imprezą). Trzeba liczyć ze z faktem że wszystko muslieli kupić z własnej kieszeni, ludzi też muszą opłacić. A ktoś kto płaci po zorganizowaniu wesela zawsze znajdzie pretekst do urwania ceny i targowania się! (i sądz się puźniej z takim "baranem") Ja zdecydowanie polecam ten zajazd na wesele, o nic nie trzeba sie martwić. Wszystko jest ok, olbrzymie plusy to przedewszystkim: Jedzeinie!

Moja wypowiedz dotyczyła Zajazdu po Jaworem w Pruszkowie ul. Majowa, tak dla sprostowania bo wcześniejsze wypowiedzi są strasznie poplątane

Podnoszę... Mam mieszane uczucia co do tej sali, wszelkie opinie mile widziane. Jak tam jest z parkietem? Czy płytki nie utrudniają tańca???

Gość monika i julek
IMPREZY są jak najbardziej pozytywne. Osobiscie mielismy tam weselicho i było świetnie. Znamy ten Zajazd od początku i co roku bawimy sie tam 3-4 razy wroku, Ludzie kochani nie narzekajcie tylko zadawajcie pytania szczegółowo. Ludzie są profesjonalni i znaja się na tym......!!!!!! Polecamy!!!!! My i 8 naszych znajomych. UWAGA!!!!!! 13.02 BAL PRZEBIERAŃCÓW!!!! Lata 60-70 będzie fajnie !!!!!

Odwiedziłam kilka dni temu Zajazd Pod Jaworem, czytałam różne opinie, więc postanowiłam, że muszę wszystko sprawdzić sama i przyznaję, że lokal zrobił na mnie dobre wrażenie. Wnętrze naprawdę ładne, można z licznej kolorystyki wybrać wystrój stołów, na uznanie zasługują bardzo ładne bukiety, które są wliczone w cenę wesela. Jeśli chodzi o jedzenie to nie próbowałam, więc nie wiem jak smakuje, ale menu jest bardzo bogate, można sobie wybrać kilka dań na gorąco, jak i również rożnego rodzaju przystawki. Jak na pierwsze wrażenie ocena dobra:)

Ja miałam tam swoje wesele w 2009 i muszę powiedzieć że byłam bardzo zadowolona. Jedzonko pyszne i bardzo dużo. Nad ranem pracownicy pomogli nam popakować to co zostało i nadal było tego bardz dużo... oprócz stand. jedzonka był naprawdę dobrze zaopatrzony stół wiejski ( z dwoma gorącymi pułmiskami) stół słodki z fontanną czekoladową i ciastami oraz barmanka. Dopłacaliśmy tylko za żywe kwiaty. Obsługa bardzo miła. Generalnie nie miałam zastrzeżeń chociaż też umowe podpisywałam z Panią a wesele robili mi już jej synowie.

Gość Ruce
Wesele w „zajeździe pod Jaworem urządzaliśmy w lipcu 2011. W skali od 1 do 6 oceniamy na 5 z małym minusem. Zacznę od plusów: - bardzo ładna sala szczególnie wieczorem jak już wszystkie światełka się zapalą - duży teren żeby „odetchnąć Świerzym powietrzem - duży parking idealny do tańczenia poloneza J - smaczne jedzenie i zostało go jeszcze dużo, dużo na pakowanie dla gości i na poprawiny J - bardzo smaczny tort - bardzo Miła obsługa szczególnie Pani barmanka, która robiła super drinki - piękne kwiaty na stołach i wiązanka dokładnie taka o jaką prosiłam - pokoje na górze bardzo przydatne Minusy: - kiepski dojazd - klimatyzacja na początku nie dawała rady (ale jak już słońce zaszło było ok.) - zabrakło mięty w barze choć wcześniej pytaliśmy czy nie kupić dodatkowej - jak przy wszystkich umowach wszystko musi być na papierze, bo mieliśmy chwilę stresu przy ostatecznych ustaleniach na szczęście ostatecznie wszystko sobie wyjaśniliśmy Dużym plusem tego miejsca jest oferta „All inclusive w odróżnieniu od innych o nic nie musieliśmy się martwić (kwiaty, owoce, barman, stół wiejski itd.) Generalnie polecam. My bawiliśmy się tam świetnie, goście też wyglądali na zadowolonych

Gość gość
Wesele w Zajeździe pod Jaworem mieliśmy w maju 2013. Bardzo polecam to miejsce. Właścicielka to kobieta z wyczuciem, naprawdę zna się na tym co robi, wszystko dobrze doradzi i podpowie. Wystrój sali chwalili wszyscy goście. Sala jest duża i ładnie urządzona, dekoracje nowoczesne. Jedzenie bardzo dobre i duże ilości. Polecam słodki i wiejski stół. Oferta all inclusive jest super rozwiązaniem dla kogoś, kto chce mieć z głowy organizację takich szczegółów jak szukanie alkoholu, wiązanek, samochodu. Naprawdę miejsce godne polecenia.