Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Nadiya26l

No dzisiaj Pierwszy dzie艅 bez fajeczki...i mam nadzieje ze nie ostatni

Polecane posty

rzucam kolejny raz馃尲 ...ale teraz to mnie m膮偶 ma przypilnowa膰...moje pierwsze objawy to cholernie kr臋ci mi sie w g艂owie ...za jedzeniem mnie nie goni :) i chce mi sie spa膰...czy to normalne objawy... Wiecie jak bardzo bym chcia艂a rzuci膰 te fajki smrodki,przez ca艂y dzie艅 idzie mi 30 papieros贸w , wiec ma艂o nie pale:( i od 6 lat juz tak sie truje ,i czas z tym skonczyc!!! jak wam idzie z rzucaniu ,co robicie by wytrwa膰..? Pozdrawiam:):)馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja tez rzucam
narazie ograiczylam z 20 do 4-5. wiec juz jakis postep, mysle ze w weekend bedzie mi latwiej, bo w pracy wszyscy pala

Udost臋pnij ten post

fakt to juz zawsze cos ...a w domku na pewno bedzie ci lepiej,a nie chcesz ca艂kiem rzucic ...czy wolisz tylko ograniczyc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annapo
Gratulacje!!!!! Najtrudniejszy pierwszy krok,tak trzymajcie.Mnie si臋 uda艂o,a naprawd臋 mam bardzo s艂ab膮 "siln膮 wol臋 ".

Udost臋pnij ten post

Annapo d艂ugo pali艂as i ile dziennie ...kurde mam takie nerwy ze m臋偶a to ut艂uke zaraz ...normalnie wybuchne ,to chyba normalny objaw co nie..?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez rzucam
normalny objaw, ja tez to przezywam :( czuje sie jak tykajaca bomba az sie boje, ze jak mnie ktos wkurzy w pracy, to nie wytrzymam i mu dowale tekstem

Udost臋pnij ten post

dowalic tekstem to jeszcze :classic_cool: gorzej jak dowalisz pi臋艣ci膮 ,bo ja zaraz komus dowal臋 i bedzie to m贸j biedny m膮偶:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annapo
Kochana ja nie pale juz przeszlo 3 lata palilam 0,5 paczki dziennie slabych mietowych fajek o nazwie Ares od 19 roku zycia Przestawa艂am na czas ci膮偶y i karmienia tzn. ok 18 miesi臋cy i potem znowu zaczyna艂am . Pewnego razu nasz s膮siad postanowi艂,偶e rzuca palenie metod膮 tzw."komputerow膮";Ma艂偶onek stwierdzi艂 ,偶e jak on nie b臋dzie pali przez miesi膮c to te偶 tak zrobi .No i nie pali ju偶 4 lata.Teraz w miejsce papieros贸w je cukierki.Nie przyty艂,nikogo nie bi艂 chocia偶 bywa艂o ci臋偶ko. U mnie by艂o troszk臋 inaczej.Rozbola艂o mnie gardzio艂ko i nie mia艂am ochoty na papierosa,gardzio艂ko si臋 wyleczy艂o po ok.tygodniu wi臋c pomy艣la艂am jak ju偶 wytrzyma艂am tyle to spr贸buj臋 chocia偶 jeszcze kilka dni i tak wytrzymuj臋 do dzi艣. Niestety przyty艂am tak ok 8 kg.Ale w og贸lnym rozrachunku chyba warto!

Udost臋pnij ten post

takie objawy jak drzenie ciala , biegunka, wymioty , nerwowosc itd..to jest calkowicie normalne, np.w alkoholizmie takie objawy (kiedy nagle odstawi sie alkohol)nazywa sie zespolem ostawiennym albo abstynencyjnym. Mina po jakims czasie. To normalne. Alkohoicy trafiaja wtedy na detox w celu odtrucia organizmu, wam potrzebna jest pomoc i wsparcie psychiczne, Radze duzo ruchu, wyjsc na spacer do znajomych...ogolnie zajac sie czyms. zycze wytrwalosci -terapeuta uzaleznien

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tu i teaz ONA
ja tez mam dzis pierwszy dzien:P

Udost臋pnij ten post

No , wczoraj od 13 nie pale. JUz tu gdzies pisalam ze najbardziej podoba mi sie jak o na艂ogu palenia mowil mark twain ,, rzucanie palenia? nie ma nic prostszego! robilem to wiele razy\'\':P:P:P Nie przypuszczalam, ze mnie i twaina moze az tyle laczyc:p

Udost臋pnij ten post

Witam馃尲 tak Andrzeju 馃尲 pale...i wstydze sie tego bardzo:(:(:( W艂a艣nie nie wytrzyma艂am ,ale mysle ze trzeba to zrobic poma艂u ,wczoraj spali艂am 4 ,dzi艣 tez 4 i mysle ze na tym koniec ,strasznie w g艂owie mi sie kreci jak po piwku:)jak d艂ugo nie pale , kurde musz臋 ,mam ostatnie 3 fajki i jesli kupie nowa to znaczy ze bede dalej pali膰 .Wczoraj by艂a u mnie kole偶anka ,zawsze razem wypalimy paczuszk臋 i powiedzia艂am ze na czas odwyku musimy sie nie spotyka膰 ,przyj臋艂a to tak\'\'i tak b臋dziesz pali膰\'\' a guzik poka偶e jej ze nie bede pali膰...POM脫ZCIE MI!!!! dlaczego mam takie nerwy ze mam Ochot臋 komus przywali膰...??? dlaczego ten na艂贸g jest tak okropny ze nie chce mnie opu艣ci膰 ,zostawi膰 w spokoju..?? ja go nie chce a on mi ci膮gle o sobie przypomina ,jak jest reklama a ogl膮dam jaki艣 film, jak zjem, jak zkoncze sprz膮ta膰, zawsze pali艂am w tych momentach,jak wsta艂am to pierwsza by艂a fajka,czy nadejdzie taki dzie艅 ze nie bede myslec jak dzisiaj dam sobie rade z g艂odem nikotynowym ..? Pozdrawiam serdecznie馃尲 馃尲

Udost臋pnij ten post

Witam馃尲 tak Andrzeju 馃尲 pale...i wstydze sie tego bardzo:(:(:( W艂a艣nie nie wytrzyma艂am ,ale mysle ze trzeba to zrobic poma艂u ,wczoraj spali艂am 4 ,dzi艣 tez 4 i mysle ze na tym koniec ,strasznie w g艂owie mi sie kreci jak po piwku:)jak d艂ugo nie pale , kurde musz臋 ,mam ostatnie 3 fajki i jesli kupie nowa to znaczy ze bede dalej pali膰 .Wczoraj by艂a u mnie kole偶anka ,zawsze razem wypalimy paczuszk臋 i powiedzia艂am ze na czas odwyku musimy sie nie spotyka膰 ,przyj臋艂a to tak\'\'i tak b臋dziesz pali膰\'\' a guzik poka偶e jej ze nie bede pali膰...POM脫ZCIE MI!!!! dlaczego mam takie nerwy ze mam Ochot臋 komus przywali膰...??? dlaczego ten na艂贸g jest tak okropny ze nie chce mnie opu艣ci膰 ,zostawi膰 w spokoju..?? ja go nie chce a on mi ci膮gle o sobie przypomina ,jak jest reklama a ogl膮dam jaki艣 film, jak zjem, jak zkoncze sprz膮ta膰, zawsze pali艂am w tych momentach,jak wsta艂am to pierwsza by艂a fajka,czy nadejdzie taki dzie艅 ze nie bede myslec jak dzisiaj dam sobie rade z g艂odem nikotynowym ..? Pozdrawiam serdecznie馃尲 馃尲

Udost臋pnij ten post

Witam馃尲馃尲 tak AndrzejuWitam馃尲 馃尲 pale...i wstydze sie tego bardzo:(:(:( W艂a艣nie nie wytrzyma艂am ,ale mysle ze trzeba to zrobic poma艂u ,wczoraj spali艂am 4 ,dzi艣 tez 4 i mysle ze na tym koniec ,strasznie w g艂owie mi sie kreci jak po piwku:)jak d艂ugo nie pale , kurde musz臋 ,mam ostatnie 3 fajki i jesli kupie nowa to znaczy ze bede dalej pali膰 .Wczoraj by艂a u mnie kole偶anka ,zawsze razem wypalimy paczuszk臋 i powiedzia艂am ze na czas odwyku musimy sie nie spotyka膰 ,przyj臋艂a to tak\\\'\\\'i tak b臋dziesz pali膰\\\'\\\' a guzik poka偶e jej ze nie bede pali膰...POM脫ZCIE MI!!!! dlaczego mam takie nerwy ze mam Ochot臋 komus przywali膰...??? dlaczego ten na艂贸g jest tak okropny ze nie chce mnie opu艣ci膰 ,zostawi膰 w spokoju..?? ja go nie chce a on mi ci膮gle o sobie przypomina ,jak jest reklama a ogl膮dam jaki艣 film, jak zjem, jak zkoncze sprz膮ta膰, zawsze pali艂am w tych momentach,jak wsta艂am to pierwsza by艂a fajka,czy nadejdzie taki dzie艅 ze nie bede myslec jak dzisiaj dam sobie rade z g艂odem nikotynowym ..? Pozdrawiam serdecznie馃尲 馃尲

Udost臋pnij ten post

Nadiya26l ---> trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!! ja za chuja nie mog臋 rzuci膰 :O :O tyle razy probowa艂am i nic :O :O

Udost臋pnij ten post

powodzenia!!!11 trzymaj sie nie daj sie tej gnidzie ja juz prawie 10m-cy nie pale;) w sumie nie wiem ile listopadzie rok minie:)

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki teoria ---->>>> pomog艂a艣:):) he he he 馃尲 a ty dalej probuj bo zawsze jest szansa!!!!

Udost臋pnij ten post

setunia ---->>> kotek ale jak przesta艂a艣 ,od razu rzuci艂a艣 czy stopniowo a wzi臋艂am taktyk臋 ze poma艂u co raz mniej ,dobra metoda czy nie bardzo..???:) kurde tak z dnia na dzie艅 to nie dam rady...ale naprawde robie post臋py ,tylko obawiam sie jednego ze nadrobi臋 te nie spalone fajki...zosta艂y mi 3 i mysle ze b臋d膮 ostatnie ...chce rzuci膰 ale nie wiem jak...a jak ty setunia 馃尲 rzuca艂a艣.???

Udost臋pnij ten post

Witam Szanownych Palaczy! Pali艂am 15 lat, ostanio nawet 1.5 paczki dziennie. Nie wyobra偶a艂am sobie 偶ycia bez fajek, a my艣l o kawie bez papieroska by艂a przera偶aj膮ca... Og贸lnie rzecz bior膮c papierosy by艂y nieod艂膮czn膮 cz臋艣ci膮 mojego 偶ycia. 11 czerwca zerwa艂am z na艂ogiem. 5 dni wcze艣niej pr贸bowa艂am za偶ywa膰 Tabex ale 藕le go tolerowa艂am i musia艂am przesta膰, tak samo z gumami Nicorette. I jak si臋 okaza艂o wszystko jest w g艂owie, mo偶na rzuci膰 bez 偶adnych wspomagaczy, wg mnie najlepiej od razu zamiast metody ograniczania. Je偶eli mnie si臋 uda艂o, uda si臋 ka偶demu! Trzymam za Was kciuki!

Udost臋pnij ten post

Witam 馃尲 Zaczn臋 od tego ze ,dzi艣 bedzie dzie艅 bez fajki.! nie kupi艂am i postanowione jest juz:classic_cool: wam tez sie tak kr臋ci艂o w g艂owie z braku nikotyny..??? mnie normalnie jak na karuzeli :):)

Udost臋pnij ten post