Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jee

Co to jest dezodorant intymny

Polecane posty

Gość co to jee

Gdzie go kupić, ile kosztuje i jak się go stosuje??

Gość alisssa
zacznijmy od tego że ty chyba nie wiesz co to jest dezodorant w ogóle skoro zadajesz pytanie tego typu :O pytaj w aptece używać - zgodnie z instrukcją na opakowaniu

Gość gabriela sabattini
lepiej się myć, niż "dezodorantować", a jeśli czyjaś cipka nie pachnie za pięknie, to nalezy ją z grzybka wyleczyć, a nie tylko zapach niwelować..

Gość co to jee
Hmm oczywiście wiem co to jest dezodorant, nie wiem czemu założyłaś, że masz do czynienia z kimś mniej inteligentnym od siebie :o No ale cóż niektorym widać ciężko odpisać bez ironii. Pytam czym jest dezodorant intymny, ponieważ nigdy o nim nie słyszałam, dziś po raz pierwszy wyczytałam o nim na forum. Po drugie jestem osobą bardzo higieniczną, regularnie chodzę do ginekologa, grzyba nie mam, pomimo tego chciałam dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego dezodorantu (być może właśnie dlatego, że przywiązuję ogromną wagę do higieny i byłby on jej dopełnieniem). Bardzo dziękuję za WYCZERPUJĄCE odpowiedzi Kafeterianek :D

hej:) ja tylko wiem że takie dezodoranty stosuje sie wczasie długiej podróży lub w innych sytuacjach w których nie możemy sie podmyć... ja tego nigdy nie stosowałam, w sytuacjach kryzysowych wole używac specjalnych chusteczek do higieny intymnej:)

Gość co to jee
Dzięki anv za odpowiedź :)