Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coo

Już niewiem co zrobić

Polecane posty

bo ja poprostu chce z moim mężem spedzac jakos czas, on bardzo duzo pracuje i kiedy wraca mam ochote z nim porozmawiac on kaze mi mowic bo on jest zmeczony a gdy ja mowie to on nie slucha ciagle slysze mozesz powtorzyc...mam juz tego dosc czy naprawde zbyt wiele chce dodam ze on mowi ze jest taki zmeczony a oglada albo telewizje, pisze na gg lub gra w gre kiedy ja mu to wypomne to on mowi ze juz nic nie moze bo mu zabraniam. Przeciez ja mu nie zabraniam tylko chce poprostu zeby znalazl dla mnie czas...gdy to mu mowie to on twierdzi ze go ze mna spedza...a tak nie jest bo ja czekam az on cos powie a on jest zajety czyms innym. Jestesmy dopiero rok po ślubie ...znudzilam mu sie, co zrobic czy ktos jest w podobnej sytuacji prosze o podpowiedz co ja mam dalej robić?

Gość ło matkooo
ale pierdolisz...

Gość gabriela sabattini
używaj, kotku, znaków interpunkcyjnych, bo ciężko się to czyta. może w tym tkwi problem? mówisz jednym ciągiem i mężowi trudno zrozumieć?

Gość sadze tak samo jak loooo matko
:o

Gość co za nudziara
niech ci dziecko zrobi, to przestaniesz mu dupe truć!!!

porozmawiaj z Nim szczerze ,ze boli CIe takie zachowanie....spróbuj, ..albo przygotuj romantyczne kolację - zrób Mu niespodzianke...

Wykorzystaj chwilę gdy będzie wypoczęty, na właśnie taką rozmowę... myślę, że mu się nie znudziłaś.

Gość bim bom bam
zrob mu niespodzianke, zatkaj sobie gębę choć na 5 minut - facetowi ulży

Gość jezjezozwierz
ja cie rozumiem, bo ja mam podobnie, z ta tylko roznica, ze moj po przyjsciu z pracy ciagle spi... juz mam dosc!!

Gość czemu wy sie czepiacie
kobieta ma problem a wy sie znaków interpukcyjnych domagacie, jak was temat nie interesuje to nie wchodzcie, lub nie komentujcie

Gość jezjezozwierz
i tez nie wiem co robic... rozmowa nie pomaga :( juz go do lekarza wyslalam bo to moze oznaka cukrzycy? to nie jest przeciez normalne

Gość wez a co to za problem co
? przeciez kazdy facet jest taki sam i potrzebuje oddechu od baby zwlaszcza od takiej co mu truje ciagle. Wez sie kobieto zajmij swoim hobby czy rob cokolwiek i zobaczysz jak przestaniesz mu truc sam do Ciebie przyjdzie. mowie jako kobieta :D

Dziekuje za komentarze, moze masz racje bede cicho tyle że mi naprawde trudno bo za nim Tesknie!ale postaram się:)Dziękuje

Gość uppppppppp
wejdz na te topiki

Dziękuje upupupup, już weszłam i przeczytałam:)Pozdrawiam Cię Serdecznie!