Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umierammm

mogłam wpaść?????????

Polecane posty

Gość umierammm

przed chwilą był u mnie moj chłopak, uprawialiśmy sex, z samymi kondonami durex, dopiero zaczynamy i on dośc szybko się zawsze spuszczał, a teraz za ostatnim razem wytrzymał dłużej niż zwykle, ja przez cały czas czułam że mi coś cieknie w strone odbytu, w pozycji misjonarskiej byiśmy, on zawsze WYJMUJE CZłONKA ZANIM SIę SPUśCI mimo , że mamy kondona. Wyjął, ja mu mowie że mi coś ciekło, a on tak patrzy, a tam na dole członka pełno białego kisielu, i mi , ąz się w głowie zakręciło, myślałam, że pękł, ale nadmuchał go, był cały, i się tak w załamce zastanawialiśmy, co to to białe, mi nigdy tak dużo śluzu nie ciekło bo nasze stosunki były krótkie, a ten był długi, więc jeśli kondon nie pękł i on wyjął zanim wytrysnął, to musiał to być mój śluz, poza tym on dużo z siebie nie wypuścił, bo to był już dzisiaj 5raz. Mimo tego wszystkiego boimy się, a raczej on się bardziej boi i zastanawiam się czy brać tabletkę PO, jestem młoda, mam niecałe 16 lat, on ma ponad 17, jeśli załatwi mi tabletkę, to wziąć ją? Bo wiem, że wiąże się to z rozregulowaniem cyklu i ogólnie nie jest to korzystne:O:O ... proszę o rady, z góry dzięki.

Gość umieramm
napewno??😭 też Wam tak cieknie aż po tyłku? Ja jestem w tym nie zorientowana, bo nigdy tak długo się nie kochałam, zawsze ok 2 minut :(

Gość kasiacio
nie martw sie wszystko to twoje:)nic tam jego nie bylo

Gość umieramm
on pojechał mi tabletkę załatwić i nie wiem czy ją wziąć? ma jakieś duże skutki uboczne, czy mogę dla pewności zażyć?

Po co? Będziesz po każdym stosunku brać?> Bo się nie chciało biologii uczyć?

Gość uppppppppp
jak bylas mocno podniecona to normalka, no chyba ze zle nalozyl. A ktory dzien cyklu?

Gość kasiacio
daj sobie spokoj dziewczyno.po cholere sie tymi chormonami faszerowac!!!masz tam dawke jak dla konia.nie martw sie napewno to nie sperma...

Gość kasiacio
hormonami oczywiscie...

Gość umieramm
ok 10ego. ALe mam nieregularnie, zawsze miałam cykle 26-28 dniowe, a przez ostatnie 4 miesiące spozniał mi się 5dni, tydzień, 10dni, 11 dni:O

Gość uppppppppp
bądż spokojna i nie panikuj.

Gość kasiacio
a moze warto pomyslec o jakiejs pewniejszej metodzie antykoncepcji skoro masz sie tak stresowac zawsze po kazdym stosunku? wybierz sie do ginekologa wszystko ci wyjasni i pomoze

Gość umieramm
ale ja nie mam jeszcze 16 lat skończonych, a z mamą to niekoniecznie bym poszła :O Już nigdy nie zrobie tego bez patentexu, tylko pierwsze 3 razy go używałam a jak się skonczył to już nie chciało mi się kupować, głupia jestem... teraz będe uważac.

Gość kasiacio
nie musisz isc z mama najlepiej zapisz sie do jekiejs kobity ja tez mialam 16 lat jak poszlam i poszlam sama.mozesz isc z chlopakiem poczeka na ciebie i przpilnuje zebys nie uciekla:))))

Gość umieramm
no tak:) jak bym miała 16 to też bym poszła, ale musze poczekać jeszcze 3miesiące :( do 16nastu trzeba z rodzicem :O

Gość kasiacio
biedna jestes wiesz bo pamietam siebie jak przezywalam w twoim wieku taka historie z ciaza...

Gość umieramm
byłaś w ciąży?? w sumie ja się nie boję aż tak, bo jak logicznie pomyśle to wiem, że sperma się sama z siebie nie robi i nie wylatuje dołem kondona, zwłaszcza jak wyjmie przed, no ale lepiej wziać tą końską dawke niż mieć zmarnowane życie, bo stał się cud

Gość kasiacio
nie bylam ale myslalam ze bylam mialam duuuuzo strachu z byle czego.az wstyd mowic.

Gość umieramm
dziewczyny, na bank to nie mogła być sperma, bo on tabletek nie może załatwić i się załamałam😭

eh dziewczyno to są twoje soki. Ja też tak mam czasami i jest go sporo. Nie panikuj gumka była w porządku i w ciąży nie będziesz więc nie opłaca Ci sie brać postinor rozreguluje ci tylko cykl.

No bo to nie była sperma tylko twoja wydzielina z podniecenia :) uspokój sie

Gość umieramm
:( eh, mam nadzieje.