Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babsi_

Podwiązanie jajników w wieku 24 lat

Polecane posty

Gość gość
dla tych z was ktore maja mezow czy jakis stalych partnerow, niech facet zrobi sobie wazektomie , jest to prosty zabieg, chociaz w PL tez chyba nie calkiem legalny. ale lepsze to niz podwiazywanie jajnikow.

Gość gość
Jak mozna tak postępować przy dostępie róznych srodków antykoncepcyjnych jakie mozna włożyć sobie do cipki i się normalnie bzykać

Gość gość
Czytalam wlasnie o wkladkach, tabletek nie chce przyjmowac. Wkladka? Hmmmm.... boje sie przytyc, poniewaz przygotowalam sie do operacji korekty brzucha (po 2 cesarkach)-czyli, ze mam juz dwojke dzieci, ktore kocham ponad wszystko i to mi wystarczy... schudlam 22 kg.W lutym tego roku usunelam trzecia ciaze. Calkowicie legalnie (nie w PL) tam, gdzie obecnie od 4 lat przebywam. Za nic w swiecie nie chcialam trzeciego dziecka. Nie wyobrazalam sobie tego po prostu. Nie mialam zadnych specjalnych uczuc-wrecz nienawidzilam. Po dzis dzien nie mam wyrzutow z tego powodu. Z mezem zas, po tej sytuacji poczulam sie niepewa, "zagrozona" (urzywalismy tylko prezerwatyw), choc on bardzo uwazal i zawsze konczyl na zewnatrz-z dwoch razy na tydzien zeszlam z nim na raz na dwa miesiace i to i tak z "niechecia"....Z obaw przed zajsciem w ciaze nasze malzenstwo sie rozsypalo...on nadal mnie kocha a ja stalam sie zimna jak skala lodowa i obojetna na seks, uczucia...Powiedzialam, ze rozumie jego potrzeby i nawet zaakceptuje to, ze do innej na zaspokojenie swoich potrzeb pojdzie, ale niech mnie w spokoju zosatwi. Mam ochote na sex. Kupuje mega erotyczna bielizne (uwielbialam to robic z mezem :) i nadal bym chciala bawic sie w roznego rodzaju przebieranki).Ale ja nie chce i boje sie.Po dzis dzien kupuje dla siebie super fajne sexi wdzianka ale zalegaja one w garderobie..... z metkami... Nie wiem po co kupuje? Pokazuje mu tylko co i chowam w szuflade...Chyba tylko dla mojego zaspokojenia marzen "wyuzdanych"...Kobiety na forach wypisuja o podobnych objawach, po zastosowaniu wkladki, badz przyjmowaniu tabletek... Nie stosuje zadnej z tych metod a "objawy" mam takie, jakbym stosowala jedna z nich... Dla mnie np. metoda podwiazania jajnikow bylaby najbardziej odpowiednia.... Dlaczego to ja nie moge zadecydowac w takiej kwestii np.? Tylko jakis posel, ktory tak naprawde dyma ile wlezie a od przypadkowej partnerki wymaga 100% dyskrecji i zabezpieczenia z jej strony? Mam pod wplywem hormonow stac sie otyla, pryszczata, owlosiona badz miec problemy ze zdrowiem tylko dlatego, zeby facet swobodnie sobie mnie bzykal? Nie.Ja poswiecilam zycie malzenskie i rodzinne tylko dlatego, ze nie mam prawa wyboru...Hormonow nie chce i ciazy tez nie.... Wyszlam z zalozenia, ze w takim razie najlepsza antykoncepcja to wiadro zimnej wody na leb....W styczniu sie rozwodze-uczucie poprzez brak bliskosci miedzy nami niestety wygaslo....

Gość gość
W czasie cesarki trzeba było zrobić podwiążanie jajników.Teraz włoż sobie w p***ę banana i zaszyj p**de .Będziesz zadowolona i nikt nie będzie cię walił.

Gość gość
Ja mieszkam w Danii i tu jest możliwość podwiązania jakników.Sama poddałem się takiemu zabiegowi w zeszłym roku.

Gość gość
popieram was dziewczyny bo każda z nas powinna mieć prawo do decydowania ń swoim ciele,życiu,w polsce na każdym kroku są łamane prawa kobiet i nie tzlko

Gość Eugenia z Radomia
Jestem w ciąży z drugim dzieckiem,mam 26 lat i nie planuję więcej dzieci. Jestem za tym żeby jak w innych krajach europejskich zabieg podwiązania jajników powinien być na życzenie pacjentki.

Gość gość
Po powiązaniu możesz tylko być przeznaczona na tucz

Gość gość
Tu gdzie mieszkam w Holandii zabieg jest całkowicie legalny i obejmuje go ciut droższe od podstawowego ubezpieczenie zdrowotne..

Gość gość
Wygoda za ,małe pieniadze

Gość gość
Na jednorazowy zabieg po co się dodatkowo ubezpieczać.