Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociica

miesiączka=ciąża

Polecane posty

Gość Kociica

Mam pytanie, więc z moim chłopakiem kochaliśmy się bez zabezpieczenia, oczywiście nigdy nie skończył we mnie, wczoraj dostałam okres,2 dni wcześniej niż powinnam dostać.Przed okresem czułam ból brzucha,byłam senna i troche bolały mnie piersi. Czy mimo ,że wystąpił u mnie okres jest ryzyko,że moge być w ciąży?

Gość sunivia_
czasem u kobiet zdaza sie miesiaczka mimo ciazy ..ale to raczej jest tzn oczyszczenie ..i nie trwa tyle co okres...moze zeby sie nie martwic..warto zainwestowac w tabletki ...

Gość deeeedeeeee
A moze po prostu dzieki tym igraszkom, macica sie jeszcze bardziej rozpulchnila i okres ruszyl? To sie czesto zdarza:) Nie martw sie!

Gość Kociica
no właśnie ten okres jest jakiś taki inny niż zazwyczaj.. ma na to moze wpływ,że brałam postinor na początku września?czytałam,że właśnie on tak może namieszać z tym okresem..

Gość sunivia_
no widzisz ...my nie wiemy czy Ty cos brałas ...wiec najlepiej sama przeanalizuj :)

Gość Kociica
Brałam postinor na początku września, z chłopakiem kochałam się na przerywanym, wytrysku oczywiście nie było nigdy, martwi mnie tylko ten płyn,co się wydziela przed orgazmem,tyle się o tym naczytałam,że mam teraz mentlik w głowie.Jeżeli dostałam okres to chyba ryzyko ciąży jest mniejsze. No bo w sumie z czego miała by być ta ciąża...

Gość Kociica
PUK..PUK..

Gość deeeedeeeee
Nie panikuj. Postinor mogl troche narozrabiac w Twoi organizmie. To jest powazny lek.