Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dor

co to moze byc???

Polecane posty

Gość dor

co moze oznaczac krotkie krwawienie tydzien przed okresem kiedy powienien byc!, zanacze iz od ok 2 tygodni ciagle boli mnie brzuch i kluje.

Gość deeeedeeeee
Krwawienie czy plamienie? Bo to istotna roznica. Plamienie moglo oznaczac owulacje.

Gość sunivia_
bierzesz jakies tabletki ?... za mało informacji wiec nie moge zbyt duzo pomoc ..boli Cie brzuch juz tyle czasu ..moze pomyslec o wizycie u lekarza ...

Gość dor
no dla mnie to normalne krwawienie,lecz skape i po 3 dniu juz sie skonczylo . Zaznacze iz 3 tygodnie temu wspolzylam z partnerem bez zabezpiecvzenia, gdyz byl to 2 dzien po mieisaczce. Nie nie biore zadnych tabletek. Najbardziej kluje mnie z parwej strony ale to zalezy od nia innym razem pod mostkiem,

Gość sunivia_
czy był to 2 czy 5 dzien po miesiaczce nie ma az tak duzego znaczenia ;)..w ciaze mozna zajsc zawsze :)...z prawej strony to moze byc od zagniezdzenia ...a pod mostkiem pojecia nie mam ;)...a moze to Twoje nerwy ?

Gość dor
zagniezdzenia? hmm to tak dluuugo to trwa? Zrobilam test ciazowy ok 16 dni po stosunku i wynik wyszedl negatywny,,, A co z tym krwawieniem>? watpie czy to okres bo to za wczesnie

Gość deeeedeeeee
Test nalezy zrobic minium 21 dni po stosunku, jesli nie wie sie, kiedy wystapila owulacja. Mysle, ze to raczej Twoje nerwy, a nie poczatki ciazy. Postinor mogl Ci nawywijac w organizmie niezle cuda. Czesto po nim okres jest mniej obfity. To potezna dawka hormonu.

Gość sunivia_
NIe ,nie trwa to długo,ale kazda kobieta inaczej odczuwa:) robiłas test ...negatywny ...wiec sie nie martw tylko czekaj na okres :) dlaczego za wczesnie ? zawsze miałas regularnie okres?

Gość deeeedeeeee
Dla zainteresowanych: plemniki maja zdolnosc do zaplodnienia nawet do 6 dni przed owulacja, nastepnie 6 dni na rozpoczecie procesu zagniezdzania i 6 na zagniezdzenie. Minimalnie of course. Z grubsza.

Gość dor
ale ja nie bralam zadnego postinoru,,:) a czy odbiijanie sie i wiesza ilosc wydzielanej sliny to takze objaw ciazy? > heh troche to dziwne ale az nie nadazam przelykac tej sliny i czesto chodze do ubiikacji lecz mocz nie jest zolty tak jak zawsze lecz przezroczyty,, A to klucie mnie z prawej strony naprawde jest dziwne..

Gość dor
no nie mialam, regularnie okresow , jednak nigdy nie wystapil on az o tydzien wczesniej,, Bylam dzis u ginekologa a pani ginekolgo ma urlop;( Nie chce isc do innego zakupie jutro test ciazowy moze tamten sie mylil

Gość deeeedeeeee
o jaaaa...pardon.. tyle tych tematow, ze sie zakrecilam :) Objawy ktore opisujesz to przede wszystkim objawy mocnego stresu, nawet szoku powiedzialabym.

Gość dor
mam nadzieje iz to tylko stres w moim wieku ciaza,, to cos strasznego,,

Gość deeeedeeeee
Mialam identycznie jak Ty. Tez siusialam, tez czesto, tez prawie przezroczyscie. I nic z tego nie bylo. Mysle, ze tym razem to tylko najesz sie strachu. Polecam zainteresowanie sie metodami NPR. Poznanie wlasnej fizjologii pomoze Ci kochac sie z glowa. I nie wciskajcie mi tu kitu o romantyzmie. Glowe tez trzeba miec:)