Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia423

microgynon21

Polecane posty

Gość monisia423

bierze ktos?jaka jest skutecznosc czy mozna ufac?

Gość Sunnyglades
Hej:) ja je biore jak dla mnie bardzo dobre, dobrze mi je lekarz dobral skutecznosc taka,jak i innych tabletek a mianowicie= przy prawidlowym stosowaniu bardzowysoka.:)

Gość wpiszcie
w wyszukiwarke. dziewczyny nie bierzcie tego gowna. wiem ze tanie ale zdrowie wazniejsze.to sa pigulki starej generacji

Gość Sunnyglades
Starej generacji. czyli maja tez wiecej hormonow niestety ale nie kazda kobieta moze przyjmowac pigulki z mala iloscia hormonow jesli po zrobieniu badan lekarz wlasnie je przepisal to chyba prawidlowo ,prawda??:) a mozesz czyms poprzec swoja teze??

Gość monisia423
ja biore a na razie przestalam i jest ok ale mowia ze to gowno a nie tabletki a ginekolog mi je przepisal

Gość a po jakim badaniu je przepisa
l? jesli zrobil wszystkie badania w tym poziom hormonow itd to super a ja tylko zajrzal i przepisal to inna sprawa.

Gość monisia423
zbadal tak po prostu powiedzial ze mam nadzerke i zapyt czy chce sie zabezpieczac a ja ze tak no i dostalam recepte na microgynon21

Gość Sunnyglades
ja mowie o badaniu poziomu hormonow :) jak widac lekarz monisi423 nie wykazal sie fachowością.

Gość monisia423
moze powinnam teraz zmienic tego lekarza w koncu to byla pierwsza wizyta u tego ginekologa wiec moze byc ostatnia

Gość Sunnyglades
fakt lekarz zrobil niefachowo to co zrobil niestety teraz robi tak 90% lekarzy:/ wiec moze sprobuj z tymi tabletkami jak sie bedziesz zle czula zmien lekarza wiem ze wariacje z tabletkami to niezbyt madra rzecz ale bym sprobowala

Gość monisia423
dobrze sie czulam nawet przy okresie bol mialam 1 dzien ten pierwszy a okres trwal 4 dni gdzie normalnie trwal 7

Gość Sunnyglades
jesli nie bedziesz miala boli glowy,mdlosci i innych nieprzyjemnych problemow ze swoim organizmem.to chyba nie masie czym martwic tylko cieszyc:)

Gość monisia423
dzieki wielkie :)